MediaCat Felis Ödülleri İçin Geri Sayım Başladı

Tarihler: 06 Ekim 2008 Pazartesi ~ 11 Ekim 2008 Cumartesi

Yer: MediaCat Felis

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2008 ~ Eki 11, 2008
MediaCat Felis Ödülleri İçin Geri Sayım Başladı
Yaratıcı medya fikirlerinin ve uygulamalarının ödüllendirildiği MediaCat Felis Ödülleri’ne başvurular tamamlandı. Her geçen yıl daha yoğun katılımla gerçekleşen Felis’e 350 başvuru yapıldı. İnternet İnteraktif kategorisinin büyük ilgiyle karşılandığı yarışmanın ön değerlendirmesi 17 Eylül’de gerçekleştiriyor.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve tüm medya planlama ve satın alma şirketlerine açık olan MediaCat Felis Ödülleri için başvurular 30 Ağustos’ta tamamlandı. Katılımın her geçen yıl artarak devam ettiği yarışmaya bu yıl 350 proje başvurdu.

Erkek Ürünleri Kategorisine Yoğun İlgi
12 mecra ve 8 hedef kitle kategorilerinde, 47 ajansın yarıştığı Felis Ödüllerinde, Mindshare 34 projeyle katılarak, yarışmaya en çok başvuruyu yapan ajans unvanını aldı. 52 projenin katıldığı İnternet İnteraktif kategorisi ise yarışmada en çok ilgi gören kategori oldu. Erkeklere yönelik ürünlerin yarışacağı kategoriye 16, kadınlara yönelik ürünler kategorisine ise 11 yaratıcı medya fikir başvurusu geldi.

Başkanlığını Arçelik Genel Müdürü Aka Gündüz Özdemir’in üstlendiği yarışma jürisinde, Aslı Alıveren (Finansbank), Ayşen Akalın ( Eczacıbaşı), Banu Tekin (Mediaedge), Banun Erkıran (Madiacom), Burç Üstün (Evyap), Demet İkiler (Mindshare), Ebru Edgü (Vizeum), Fırat Yavaş (Mediateam), Hakan Dikmen (Zaman), İdil Yiğitbaşı (Pınar), Mete Soğuksu (Zenithoptimedia), Muharrem Ayın (Allmedia), Murat İlbak (Stroer Kentvizyon), Oğuz Yavuz (Omd), Ömer Kayalıoğlu (HSBC), Robert Zara (Universal Mc Cann), Selçuk Küçüktopuzlu), Selen Kantarcı Tunçbilek (Vodafone), Şule Şamlı (Eti) ve Ümit Önal (Atv) yer alıyor.

Kısa listeyi belirlemek üzere 17 Eylül’de yapılacak ön jüri toplantısının ardından kazananlar 14 Ekim’de gerçekleşecek ödül töreniyle açıklanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT