Milano’da Mehmet Turgut’la Birlikte Muhteşem Bir Hafta Sonu Tatili

Tarihler: 26 Ocak 2012 Perşembe ~ 25 Şubat 2012 Cumartesi

Yer: www.facebook.com/indesitturkiye

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2012 ~ Şub 25, 2012

Indesit’in, Ocak ayında Facebook üzerinden Burcu Esmersoy’la başlattığı yarışma Şubat ayında Mehmet Turgut’la devam ediyor.

Indesit, www.facebook.com/indesitturkiye adresi üzerinden düzenlediği yarışmayı kazanan bir kişiyi ve bir arkadaşını 25 Şubat’ta ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut’la birlikte AC Milan-Juventus maçını izlemeye götürecek. Yarışmanın kazananı ve bir arkadaşı, Milano’da rüya gibi bir hafta sonu tatili geçirecek, San Siro Stadı’nda Mehmet Turgut’la birlikte AC Milan-Juventus maçını izleyecek ve modanın başkentinde alışveriş yapmanın keyfine varacak. Üstelik tam 1.000 Euro’luk hediye çeki de Indesit’ten hediye.

Beyaz eşya sektöründe fonksiyonel ürünleriyle öne çıkan Indesit, Facebook üzerinden düzenlediği yarışmayla şanslı bir kişiye ve istediği bir arkadaşına 25 Şubat’ta ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut’la birlikte Milano’da rüya gibi bir hafta sonu tatili armağan edecek. Indesit’in Ocak ayı içinde Burcu Esmersoy’la başlattığı ve Esmersoy’un hayranları tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan yarışması, Şubat ayında Mehmet Turgut’la devam ediyor. Katılımcıların yarışmayı kazanarak Milano’ya gitmek için www.facebook.com/indesitturkiye adresini ziyaret ederek kısa bir form doldurmaları ve yarışmanın Facebook sayfasına Mehmet Turgut’u ikna edecek en etkileyici sözleri yazmaları gerekiyor.

Mehmet Turgut ve bir Indesit yetkilisinden oluşacak jüri, “Mehmet Turgut sizi niye Milano’ya AC Milan maçını izlemeye götürsün?” sorusuna en iyi yanıtı veren şanslı katılımcıyı seçecek. Verdiği yanıtla Mehmet Turgut’u ikna eden bir katılımcı, birlikte gitmek istediği kişiyi de yanına alarak Milano’da muhteşem bir hafta sonu geçirecek.

Şanslı yarışmacı, 25 Şubat’ta Indesit’in sponsor olduğu AC Milan futbol takımının Juventus’la olan karşılaşmasını San Siro Stadı’nda Mehmet Turgut’la birlikte izleme fırsatı yakalayacak ve 26 Şubat’ta modanın başkenti Milano’da Indesit’in hediyesi olan 1.000 Euro’luk çekle alışveriş yapmanın keyfine varacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT