Nerde Çatlak Var, Bizi Bulsun!

Tarihler: 27 Nisan 2009 Pazartesi ~ 01 Mayıs 2009 Cuma

Yer: Tiffany

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2009 ~ May 1, 2009
Nerde çatlak var, bizi bulsun!
TIFFANY’NİN KOMİK TİŞÖRT YARIŞMASI BAŞLIYOR
BÜYÜK ÖDÜL 10 BİN TL!

Tiffany “Çatlak T-Shirt”yarışması bu yıl da geçen sene olduğu gibi 1 Mart-1 Mayıs tarihleri arasında yapılıyor.
T-shirt üzerinde kullanılabilecek her türlü özgün, komik, karizmatik ve hınzır çizginizi, sloganınızı veya grafiğinizi www.catlaktshirt.com adresine yükleyin; 10binTL’lik para ödülünü kazanın.Her göreni çatlatacak zeka dolu t-shirt tasarımlarınızı bekliyoruz!

Geleneksel Tiffany Çatlak T-shirt yarışmasının dördüncüsü bu yıl 1 Mart’ta başladı. Yarışmayla ilgili detaylı bilgiyi catlaktshirt.com sitesinden alabilirsiniz.Bu sene yarışma birincisi 10 binTL, ikinci 5bin TL üçüncü ise 2500TL’lik para ödülü kazanıyor!

Yarışmaya eser gönderme süresi 1 Mayıs’ta sona eriyor. Bu tarihten sonra yarışmaya t-shirt tasarımında kullanılabilecek esprili çizim ve sözleriyle katılanlar arasından 30 finalist belirlenecek. Bu eserler 15 Mayıs’tan itibaren www.catlaktshirt.com adresinden oylamaya sunulacak. İnternet üzerinden yapılan oylama sonuçları Haziran ayında gerçekleştirilecek Tiffany Çatlak Parti’de jüri değerlendirmesiyle birlikte açıklanacak. Finale kalan çalışmalar Tiffany tarafından üretilerek mağazalarda satışa sunulacak. Tiffany’nin “Çatlak T-shirt” yarışması her yıl tekrarlanıyor ve seçilen çalışmalar T-Funny koleksiyonunun bir parçasını oluşturuyor. T-Funny koleksiyonunun diğer bölümünde ise Leman tiplemelerinden hazırlanan tişörtler yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT