Nike, Pazar Koşucularını Yaz Sezonunun Son Koşusuna Davet Ediyor!

Tarihler: 05 Temmuz 2009 Pazar ~ 05 Temmuz 2009 Pazar

Yer: Caddebostan Sahil Yolu

Nereden Alınır: www.runturkey.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 5, 2009 ~ Tem 5, 2009
Akşam Koş, Yıldızlarla Koş
Nike, Pazar Koşucularını Yaz Sezonunun Son Koşusuna Davet Ediyor!
3 Mayıs’tan bu yana Beyoğlu, Bakırköy ve Suadiye parkurlarında gerçekleştirilen Nike Pazar Koşuları’nda yaz sezonunun son koşusu 5 Temmuz Pazar günü Saat 19:00’da Caddebostan Sahil Parkuru’nda yapılacak. Final koşusunun ardından canlı DJ performansı ve sürpriz hediyeler Pazar koşucularını bekliyor olacak.

2006’dan beri devam eden ve artık gelenekselleşen Nike Pazar Koşuları’nın yaz sezonu 5 Temmuz’da muhteşem bir partiyle sona eriyor. Bugüne kadar binlerce sporseverin katıldığı, spor yapmak isteyen herkese açık olan Nike Pazar Koşuları’nda yaz sezonu partisi ve final koşusu Caddebostan Sahil Yolu’nda gerçekleşecek. Koşu sonrası ise katılımcılar canlı DJ performansı eşliğinde keyifli saatler geçirecek ve sürpriz hediyeler kazanacak.
Nike Pazar Koşuları final etkinliğimizde sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
Detaylı bilgi www.runturkey.com web adresinde ve 0 800 211 71 36 numaralı hatta.

Avrupa yakasından etkinliğe katılmak isteyenler için ücretsiz ulaşım imkanı sunulmaktadır. Beyoglu bölgesi için; Saat 17.30 ve 18:00’de Taksim Meydanı’ndan hareket edecek servis otobüsleriyle Caddebostan’a ulaşım sağlanacak. Bakırköy bölgesi için; Saat 17.30’da Bakırköy İskelesi önünden hareket edecek servis otobüsleriyle Caddebostan’a ulaşım sağlanacak. Asya yakası katılımcıları ise kendi imkanları ile alana geleceklerdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT