Odeon Tours, Facebook’ta da Tatil Keyfi Yaşatıyor

Tarihler: 11 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 01 Ağustos 2012 Çarşamba

Yer: Odeon Tours

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2012 ~ Ağu 1, 2012

En çok puanı toplayan 120 Kişiye Nivea’dan 30 faktör güneş spreyi hediye

Odeon Tours, yazın güzelliklerini Facebook üzerinden arkadaşlarıyla paylaşmak isteyenler için yeni uygulamasını yayına aldı. Uygulamayla kullanıcılar arkadaşlarını kumsallarına davet edebiliyor, onlara deniz topu, güneş kremi gibi hediyeler gönderebiliyorlar.

Odeon Tours, yazın tüm güzelliklerinin yaşandığı günlerde tatilin eğlenceli yüzünü hatırlatmak için “Kendi Kumsalını Yarat” adlı yeni facebook uygulamasını başlattı. Facebook üzerinden http://bit.ly/P259nj adresinden kolaylıkla katılımın sağlandığı uygulama bir ay boyunca yayında olacak.

Her gün 4 Kişi Nivea’dan güneş spreyi kazanacak, yarışma 30 gün sürecek

“Kendi Kumsalını Yarat” uygulaması ile tatilciler arkadaşlarını kendi kumsallarına davet ediyorlar. Kumsala katılan her arkadaş için 10 puanın kazanıldığı uygulamada, havlu, deniz topu, güneş spreyi gibi arkadaşlara gönderilen her hediye için de 5 puan kazanılıyor. Her gün en çok puanı toplayacak 4 yarışmacı günün sonunda Nivea’dan 30 Faktör Transparan Sprey kazanıyor ve tekrar yarışma şansı kalmıyor. Diğer yarışmacılar ertesi gün kaldıkları yerden yarışmaya devam ediyor ve her günün sonunda en çok puana ulaşan dört yarışmacı güneş spreyi kazanıyor. Yarışma 30 gün boyunca toplam 120 kişiye hediye kazandıracak.

Odeon Tours’un yazın güzelliklerini facebook’ta da yaşatmak ve tatil keyfini geniş kitlelerle paylaşmak için başlattığı “Kendi Kumsalını Yarat”, ağustos başında sona erecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT