Odeon Tours’tan Yeni Facebook Uygulaması: Erken Kalkan Yol Alır

Tarihler: 18 Mayıs 2012 Cuma ~ 31 Mayıs 2012 Perşembe

Yer: www.facebook.com/odeontatil

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2012 ~ May 31, 2012

Yeni uygulamayla her gün bir kişi SunExpress’ten uçak bileti kazanacak.

Odeon Tours, son ayına giren erken rezervasyonun önemine dikkat çekmek ve tatile çıkacak misafirlerinin ulaşımlarına destek olmak için yeni Facebook uygulamasını başlattı.

Odeon Tours, bu yıl çok başarılı geçen ve Mayıs ayı boyunca devam edecek olan erken rezervasyon dönemine dikkat çekmek için “Erken Kalkan Yol Alır” adlı yeni facebook uygulamasını yayına aldı. Facebook üzerinden http://www.facebook.com/odeontatil adresinden kolaylıkla katılımın sağlandığı uygulama 30 gün yayında olacak.

Her günün birincisi SunExpress’ten uçak bileti kazanacak, yarışma 30 gün sürecek

“Erken Kalkan Yol Alır” uygulaması ile tatilciler arkadaşlarını uçaklarını doldurmak için davet ediyorlar. 189 kişilik SunExpress uçaklarının doldurulmaya çalışıldığı uygulamada, her gün en çok arkadaşını davet eden yarışmacı günün sonunda SunExpress’ten tek yön, iç hat uçak bileti kazanacak ve bir daha yarışma şansı bulunmayacak. Ertesi gün diğer yarışmacılar kaldıkları yerden yarışmaya devam edecekler ve her günün sonunda en çok arkadaşını uçağına yerleştirecek yarışmacı bilet kazanacak ve yarışma 30 gün boyunca uçak bileti kazandırmaya devam edecek.

Odeon Tours’un son ayına giren erken rezervasyon bilincini yaymak ve tatil keyfini geniş kitlelerle paylaşmak için başlattığı “Erken Kalkan Yol Alır”, erken rezervasyon dönemi gibi Haziran ayında sona erecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT