Philips Smart TV ile Ekranı Full'le Ortayı Golle

Tarihler: 14 Haziran 2012 Perşembe ~ 14 Temmuz 2012 Cumartesi

Yer: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2012 ~ Tem 14, 2012

Philips TV’nin Facebook sayfasında başlayan “Ekranı Full’le Ortayı Golle” oyunuyla futbolseverlerin Eurocup döneminde aldığı futbol keyfi iki katına çıkacak.

Euro Cup vakti geldi. Tüm bir sezon futbola doyamayan futbolseverler, Avrupa’nın en büyük futbol organizasyonu olan 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın başlayacağı günü iple çekiyor. Geliştirdiği yeniliklerle kullanıcılara televizyondan çok daha fazlasını sunan Philips TV, en yeni teknolojilere sahip televizyonlarıyla maç izleme keyfini en üst düzeye taşırken, sunduğu eğlenceli uygulamalarla da bu dönemin keyfini artırıyor. Philips TV Facebook sayfasında başlayan “Ekranı Full’le Ortayı Golle” flash oyunu ile futbolseverler hem tam ekran oyun keyfini yaşayacak hem de muhteşem hediyeler kazanma şansını yakalayacak.

Tam bir ekip oyunu
“Ekranı Full’le Ortayı Golle” tam bir ekip oyunu. Oynaması da çok kolay olan oyunda birinci kullanıcının açtığı isabetli ortaları ikinci oyuncu gole çeviriyor. Ekip puanı, açılan başarılı ortalar ve atılan gollerin sayısı toplanarak hesaplanıyor. En kısa sürede en çok ortayı açan ve golü atan, puan listesinin en üst sırasında yer alıyor. Oyuncu, istediği kadar oynayabiliyor. Ekibin aldığı en yüksek değerler de puan tablosunda yer alıyor.

Oyuna katılanları muhteşem ödüller bekliyor
http://on.fb.me/ekranifulle adresinden ulaşılabilen “Ekranı Full’le Ortayı Golle” oyununun büyük ödülü ise 117cm (46") Philips 5000 series Smart LED TV (46PFL5007H). Uygulamaya katılıp en çok arkadaşına orta açıp onları da uygulamaya katacak olan kişi televizyon kazanacak. Uygulamaya katılan her 500üncü kişiye takım forması, her 250inci kişiye FIFA 2012 Playstation 3 oyunu ve her 150inci kişiye futbol topu şeklinde 4GB USB bellek hediye edilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT