Sağlıklı Fikirler Senaryo Yarışması

Sağlıklı Fikirler Senaryo Yarışması

Tarihler: 29 Nisan 2016 Cuma ~ 31 Mayıs 2016 Salı

Yer: SETEM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2016 ~ May 31, 2016

Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SETEM) , İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA), Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü desteği ve Yeşilay işbirliğiyle düzenlenen “Sağlıklı Fikirler” senaryo yarışmasına başvurular devam ediyor.

Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SETEM) Başkanı Mehmet Güleryüz bir basın açıklaması yaparak ; “Geçtiğimiz yıl SETEM - Yeşilay işbirliği ile uyuşturucu madde bağımlığıyla mücadele kapsamında “İkinci Adım Yok” başlıklı senaryo yarışması düzenlemiştik. Rekor sayıda başvurunun gerçekleştiği yarışmanın jürisi sektörün profesyonelleri ve akademisyenlerden meydana geliyordu. İlk üçe giren eserler SETEM in oluşturduğu profesyonel bir ekip ve SETEM Akademi öğrencilerinin katılımıyla çekilmişti. Ortaya çıkan filmler halen hem kamu spotu hem de eğitim filmi olarak televizyon kanallarında ve çeşitli mecralarda gösteriliyor.

Bu yıl ise “Sağlıklı Fikirler” başlıklı bir senaryo yarışması ve eğitim programı sürdürüyoruz. Projemiz gençleri tehdit eden dört bağımlılık türü (Tütün, Alkol, Uyuşturucu Madde ve Teknoloji bağımlılıkları) konusunda bilinçlendirme ve farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Hedef kitlemiz Sinema-TV alanında eğitim gören, İletişim Fakültesi, Yüksek Okul öğrencileri, hali hazırda sektörde çalışan meslektaşlarımız ve sinemaya ilgi duyan gençler ve yetişkinlerden oluşuyor.

Ayrıca Alkol, Tütün, Teknoloji ve Uyuşturucu konularında ; birincilere 3.000 TL, ikincilere 2.000 TL, üçüncülere ise 1.000 TL. telif bedeli ödenecek. Böylece genç meslektaşlarımızı bir film sahibi yapmış, ilk teliflerini ödemiş olmayı umuyoruz. Senaryo yarışmamıza başvurular, 31 Mayıs 2016 tarihine kadar başvurmak mümkün. Şartname ve ayrıntılı bilgiler www.setem.org.tr ve www.setemakademi.com adresinde mevcut.

Değerlendirme sonuçlarını 15 Haziran 2016 günü yukarıda adresini verdiğimiz web sitelerimizde ilan edilecek ayrıca dereceye giren arkadaşlara telefon ve e-posta ile bilgi verilecek”.

Şeklinde projeyi ve amaçlarını anlatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT