Sanpellegrino Café Society Fotoğraf Yarışması

Tarihler: 01 Eylül 2011 Perşembe ~ 01 Kasım 2011 Salı

Yer: www.cafesocietyturkey.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2011 ~ Kas 1, 2011

Sanpellegrino meyveli içeceklerin 10 senedir Avusturalya’da düzenlediği, bir gelenek haline gelen Sanpellegrino Café Society Fotoğraf Yarışması ilk kez Türkiye’de gerçekleştiriliyor.

Tüm fotoğraf severlere açık olan yarışma fotoğrafa ilgi duyan kitlelerin, fotoğrafa olan yeteneklerini konuşturacakları bir organizasyon olacak. Dünyada hızla büyüyen fotoğrafçılığa olan ilgiyi Türkiye’de de artırmayı hedefleyen Sanpellegrino birbirinden şık meyveli içeceklerini profesyonel ve amatör fotograf tutkunlarıyla buluşturuyor.

Café ve restaurantlarda Sanpellegrino meyveli içeçeklelerini objektifle buluşturacak olan katılımcılardan, birinci olanı ise, keyifli yarışmanın sonunda ise çok özel bir İtalya seyahati bekliyor.

Profesyonel bölümün birincisi Venedik ve Floransa’da gerçekleşecek olan Sanpellegrino Cooking Cup’ta harika zaman geçirecek.

Mobil ve akıllı cep telefonları ve amatör makinalarla katılanların yarıştığı, amatör kategori birincisi yarışmanın resmi web sitesinde herkesin katılabileceği bir oylamayla belirlenirken, kategorinin en çok beğenilen fotoğrafının sahibi, Panasonic Linux fotoğraf makinası ile ödüllendirilecek.

SanPellegrino Café Society Yarışması 2011, 1 Eylül - 1 Kasım arasında, 2 ay sürecek ve konularında uzman jüri üyeleri Kocaeli Fotografçılık Bölüm Başkanı Özer Kanburoğlu, fotoğraf sanatçısı Zeynel Abidin Ağgül ve Nazif Topçuoğlu, sanatçı Ragıp Savaş, The Doors grubu ortaklarından Levent Büyükuğur ve Sanpellegrino Avrupa ve Güney Amerika Bölge Müdürü’nün değerlerdirmesi sonucunda , yapılacak ödül töreniyle profesyonel kategori birincisi belirlenecek.

Dereceye giren diğer yarışmacılar Sanpellegrino 2012 Takvimi’nde yer alma şansını yakalayacak. İki kategoride de ilk 3’e giren katılımcılara biribirinden güzel armağanlar verilecek.

Yarışmacı olmak isteyenler daha fazla bilgiye ve katılım koşullarına www.cafesocietyturkey.com ve facebook sayfasında adresinden ulaşabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT