Siemens Sanat’ta Sınırlar-Yörüngeler 09-10 Başvuruları Başlıyor

Tarihler: 07 Şubat 2011 Pazartesi ~ 25 Mart 2011 Cuma

Yer: Siemens Sanat

Adres: Meclis-i Mebusan Cad. No: 45 Fındıklı İstanbul Fındıklı İstanbul

Telefon: 0212 334 11 04

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2011 ~ Mar 25, 2011

Güncel sanatın önemli adreslerinden biri olan Siemens Sanat tarafından güncel sanatı ve genç sanatçıları desteklemek amacıyla ilk kez 2007 yılında gerçekleştirilen “Sınırlar-Yörüngeler” yarışmasının bu yıl beşincisi düzenleniyor. “Sınırlar-Yörüngeler 09-10” yarışması için başvurular 07 Şubat 2011’de başlıyor.

Alan gözetmeksizin tüm lisans ve lisansüstü öğrencilerine açık olan yarışmaya hem bireysel hem de grup çalışmalarıyla katılabilmek mümkün. Başvuru sahipleri yarışmaya kendilerini temsil edecek çalışma ve önerilerle başvurabiliyorlar. Adayların Siemens Sanat’ın web sitesi üzerinden yarışma başvuru formlarını doldurduktan sonra, başvuru dosyalarını 25 Mart 2011 Cuma günü saat 17.00’ye kadar Siemens Sanat’a ulaştırmaları gerekiyor.

Genç yetenekleri ve güncel sanatı desteklemek amacıyla düzenlenen yarışmada Sergi Değerlendirme Kurulu, Banu Cennetoğlu, Nilüfer Ergin, Mürteza Fidan, T. Melih Görgün ve Hakan Onur’dan oluşuyor.

“Sınırlar-Yörüngeler” yarışması sonucunda, sergilenmek üzere seçilen sanatçıların çalışmaları Mayıs ayından itibaren Siemens Sanat’ta seyircisiyle buluşacak.

Ayrıntılı bilgiye, yarışma şartnamesine ve katılım formuna www.siemenssanat.com internet sitesinden ulaşılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT