Sinemalar.com’dan Kemal Sunal Anısına Amatör Komedyen Yarışması

Tarihler: 07 Temmuz 2011 Perşembe ~ 30 Temmuz 2011 Cumartesi

Yer: Sinemalar.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2011 ~ Tem 30, 2011

Sinemalar.com, komedinin büyük ustası Kemal Sunal anısına “Amatör Komedyen Yarışması” düzenliyor. Yarışmacıların taklit içermeyen özgün videolarıyla katılabileceği yarışmanın jürisinde Ali Sunal, Dolunay Soysert, Hakan Algül, Erdil Yaşaroğlu, Hakan Yılmaz, Özgür Ozan ve Tolga Çevik gibi isimler bulunuyor.

Türkiye’nin lider sinema sitesi Sinemalar.com, 2000 yılında kaybettiğimiz komedinin üstadı Kemal Sunal anısına yaptığı “Amatör Komedyen Yarışması”yla herkesi özgün bir komedi karakteri yaratmaya çağırıyor. Yarışmanın jürisinde Kemal Sunal’ın oğlu oyuncu Ali Sunal, yönetmen Hakan Algül, karikatürist Erdil Yaşaroğlu, ünlü oyuncular Hakan Yılmaz, Özgür Ozan, Dolunay Soysert ve Tolga Çevik yer alıyor.

Sinemalar.com’un yarışmasında gönderilecek video süresi en fazla 5 dakika, video boyutu ise en fazla 200 MB olarak belirlendi. 7–30 Temmuz tarihleri arasında siteye yüklenen videolar için 7 Temmuz’dan 2 Ağustos’a kadar halkoylaması devam edecek. Her üyenin her video için bir defa oy kullanabileceği yarışmada finale kalan videolar; aldıkları oy sayısının, yayında kaldıkları güne oranı göz önüne alınarak hesaplanacak. 3 Ağustos’ta açıklanacak olan finalistler, büyük jüri tarafından değerlendirilecek.

18 yaş sınırının bulunmadığı yarışmayı düzenleyen Sinemalar.com da üyelerine “Yaratıcıyım, kendime güveniyorum, en fazla 5 dakikada izleyenleri kahkahalara boğabilirim diye düşünüyorsan… Haydi, özgün komedi karakterini yarat. En fazla 5 dakikalık videonu çek. Bize gönder” şeklinde seslenerek, herkesi Kemal Sunal anısına yapılan Amatör Komedyen Yarışması’na davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT