Starcraft`ta İddialıysanız, Saturn`un Turnuvasını Kaçırmayın!

Tarihler: 14 Kasım 2011 Pazartesi ~ 19 Kasım 2011 Cumartesi

Yer: Saturn

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 14, 2011 ~ Kas 19, 2011

Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazası Saturn Taksim, teknoloji dünyasının en tutkulu oyunlarıyla da gençleri buluşturmaya devam ediyor. Saturn, yepyeni bir turnuva ile Starcraft tutkunlarına, hız ve rekorun yeni doyumunu tattıracak. www.starcraftturkiye.com ve Saturn Taksim işbirliği ile gerçekleştirilecek GGcUp Turnuvası’nda tüm e-spor tutkunları kıyasıya yarışacak.

e-spor severlerin yoğun katılımı beklenen, Saturn Taksim tarafından gerçekleşecek GGcUp Turnuvası’nın kayıtları, 4 Kasım’da başladı. Tüm Türkiye çapında isteyen herkes www.saturn.com.tr adresinden veya www.ggcupturkiye.com turnuva resmi web sitesinden kayıt yaptırabilecek.

Saturn Taksim GG Cup, OscaR (bronze, silver, gold, platinum ligleri) ve SenioR (diamond, master, grandmaster ligleri) şeklinde iki etaptan oluşacak.

Saturn Taksim GGcUp – OscaR Turnuvası’nın kayıtları 16 Kasım saat 18:00’ya kadar, Saturn Taksim GGcUp – SenioR Turnuvası’nın kayıtları ise 19 Kasım saat 18:00’ya kadar devam edecek.

16-17 Kasım tarihlerinde online gerçekleşecek Saturn Taksim GGcUp – OscaR Turnuvası’nın son 2 finalisti, 19 Kasım’da gerçekleşecek Saturn Taksim GGcUp – SenioR Turnuvası’nın 12 finalisti ise 26-27 Kasım’da Saturn Taksim’de kıyasıya yarışacak. Saturn Taksim mağazasında gerçekleşecek final, StarcraftTürkiye ekibinin sunumuyla starcraftturkiye.com/tv adresinden olacak.

Demirören İstiklal Alışveriş Merkezi’nde yer alan 9000 metrekarelik alanı ile Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazası olan Saturn Taksim’de sadece finalistler değil, online oyun tutkunları da bir arada olacak. Mağaza içersine kurulacak özel alanda seyirciler heyecanlı saatler geçirecek.

Saturn Taksim GGcUp Turnuvası’nda tüm finalistler Saturn’dan hediyeler kazanacak. OscaR etabında; Oscar silver 1.si 16 gb Sony flash bellek, Oscar silver 2.si MP3 Player ve 4gb bellek, Oscar bronze 1.si Canon MP282 Yazıcı, Oscar bronze 2.si roccat mousepad ve 4 gb flash bellek, Oscar gold 1.si Kingston Hyperx Ram 4 gb, Oscar gold 2’si 16 gb Sony flash bellek, Oscar plat 1.si Kingston Hyperx Ram 4 gb, Oscar plat 2’si 16 gb Sony flash bellek, Oscar final 1.si Creative tactic kulaklık, Oscar final 2 işlemci soğutucu ve roccap hub ve Microsoft 600 Mouse kazanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT