Tabu’dan Facebook’ta Ödüllü Yarışma: Sen Sus Kuklan Konuşsun

Tarihler: 26 Nisan 2012 Perşembe ~ 18 Mayıs 2012 Cuma

Yer: www.facebook.com/sensuskuklankonussun

Paylaş:

4 Yorum:

istanbul.net.tr Nis 26, 2012 ~ May 18, 2012

Diyaloglarıyla ünlü, bağımlılık yaratan, kahkaha yüklü efsane oyun Tabu XL, bol ödüllü yarışması “Sen Sus Kuklan Konuşsun’’la Tabu eğlencesini Facebook’a taşıyor.

Milyonların eğlencesi Tabu XL’ın en sevilen bölümlerinden biri olan kuklayla kelime anlatma artık eğlenceli bir yarışmayla Facebook’ta! Tabu XL’ın sevimli mor kuklasıyla yaratıcılığınızı konuşturun, en komik kareleri yakalayın, paylaşın ve kazanın!

Yarışmaya katılmak için tek yapmanız gereken istediğiniz kelimeyi Tabu kuklasıyla en komik ve yaratıcı şekilde anlatmak ve kuklanızın fotoğrafını çekerek yarışmaya katılmak.

16 Nisan’da başlayacak bu eğlenceli yarışmaya katılmak için www.facebook.com/sensuskuklankonussun adresine tıklayın ve 18 Mayıs’a kadar çektiğiniz fotoğrafı yükleyin! Yarışmaya birden fazla fotoğrafla katılabilir ve kazanma şansınızı artırabilirsiniz.

Tabu Marka Yönetim Ekibi tarafından yapılacak ön eleme sonunda seçilen 50 fotoğrafın sahibi Hasbro’nun en sevilen oyunlarından Cranium’u kazanacak. 50 fotoğraf arasından ilk 3’ü ise ünlü isimlerden oluşan bir jüri belirleyecek. Fotoğraf Sanatçısı “Mehmet Turgut”, Köşe Yazarı “Melike Karakartal” ve Twitter’ın en çok takip edilen isimlerinden biri, çıkardığı 2. kitabı şu sıralar best-seller olan Blogger “Pink Freud” jüride yer alan isimler. En yaratıcı ve en komik 3 fotoğrafı ise Sony’den süper ödüller bekliyor. Yarışmanın birincisi Sony Tablet, ikincisi Sony Fotoğraf Makinesi, üçüncü ise Sony WALKMAN kazanacak.

Facebook’un bugüne kadarki en eğlenceli yarışmalarından biri olan “Sen Sus Kuklan Konuşsun!”a katılın; hem yaratıcılığınızı konuşturun, hem kazanın!

www.facebook.com/sensuskuklankonussun

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

nasıl katılıyoruz
çokkkkk güzzzzzzel be
sana katılıyom
Neresi güzel beeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT