Tamek Lezzetine Güvenenleri Arıyor

Tarihler: 07 Kasım 2012 Çarşamba ~ 15 Ocak 2013 Salı

Yer: Tamek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 7, 2012 ~ Oca 15, 2013

Sağlıklı ve doğal ürünleriyle tüketicinin güvenilir markası olan Tamek, “Bunu en iyi ben yaparım” diyenler için yılın lezzet yarışmasını başlatıyor. “Tamek’li Lezzetler Yarışıyor” sloganıyla Facebook sayfası üzerinde başlatılan yarışma üç dönem sürecek. Her dönemin birincilerinin ödüllendirileceği yarışmada, üç ayın sonunda en çok oyu alan yarışmacı liderliği göğüsleyerek Tamek lezzet ustası seçilecek.

Türkiye’nin sevilen markası Tamek, elinin lezzetine ve yaratıcılığına güvenenler için “Tamek’li Lezzetler Yarışıyor” sloganıyla yılın lezzet yarışmasını başlatıyor. “Bunu en iyi ben yaparım” diyenler için düzenlenen ve üç dönem sürecek yarışmada lezzet ustaları 6 kategoride hünerlerini sergileyecek.

Çorbadan salataya, mezeden zeytinyağlıya, ana yemekten kokteyl, hamurişi, kek ve pastaya kadar en iddialı olduğu alanda yarışmaya tarifi ve yaptığı yemeğin fotoğrafı ile katılan yarışmacılar oylamaya çıkacak. Her dönem birincilerinin sürpriz hediyeler kazanacağı yarışmanın birincisi "Tamek Lezzet Ustası" seçilerek, büyük ödülün sahibi olacak.

Her ayın 15’inde en çok oyu alarak birinci seçilen lezzet ustasının duyurulacağı “Tamek’li Lezzetler Yarışıyor” 15 Ocak 2013’te sona erecek. Damak tadına, elinin lezzetine, yaratıcılığına güvenen ve yarışmaya katılmak isteyenlerin yapmaları gereken tek şey www.facebook.com/Tamek sayfasını beğenip, lezzetine en çok güvendiği tarif ve yaptığı tarifin fotoğrafıyla oylamaya katılmak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT