Tasarım Dünyasının En Renkli Platformu: Tasarti.com

Tarihler: 06 Nisan 2010 Salı ~ 06 Haziran 2010 Pazar

Yer: Tasarti.com

Ücret: Ücretsizdir.

Nereden Alınır: www.tasarti.com

Adres: www.tasarti.com Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 6, 2010 ~ Haz 6, 2010

Tasarım dünyasının en renkli platformu: Tasarti.com

Birbirinden renkli tasarımlar… Yaratıcılıkta sınır tanımayan tişörtler… Ve kıyasıya bir mücadele… Tasarti.com rengarenk tasarımları incelemek, hatta tasarımını paylaşmak ve kazanmak isteyen herkese açık!

Türkiye’de bir ilk olan Tasarti.com, yaratıcılığınızı herkese gösterebileceğiniz bir sosyal paylaşım platformu. Siteye ücretsiz üye olduktan sonra kendi tasarladığınız tişörtlerle “Tasarım Yarışması”na katılabiliyor ve diğer tişörtleri oylayabiliyorsunuz. Tasarım dünyasında adını duyurmak, tişörtünle yarışmayı kazanmak için acele et ve Tasarti.com’u tıkla!

Yaratıcılıkta sınır tanımayan tasarımları incelemek, en beğendiğiniz tasarıma oy vermek, hatta tasarımınızı diğer tasarımcılara göstermek için Tasarti.com en doğru adres. “Tasarım konusunda iddialıyım, en güzel tişörtü ben tasarlarım” diyorsanız, Tasarti.com’u mutlaka ziyaret edin. Çünkü Tasarti.com’da yalnızca site üyelerinin tasarımları yer alıyor.
Siteyi ziyaret eden Tasarti.com üyeleri, mevcut tasarımlar arasında oylama yaparak en beğendikleri tişörtü seçiyorlar. Üstelik her hafta en yüksek oyu alan bir tasarım, Tasarti.com tarafından üretilip satışa sunuluyor. Siz de böylece her hafta yeni bir tişört giyebiliyorsunuz.

Tasarti.com’daki Tasarım Yarışması, dünyanın en yetenekli tasarımcılarının, yani sizin tasarımlarınızı bekliyor. Üstelik Tasarti.com’un “Haftanın Tişörtü” yarışmasına katılmak da çok kolay. Öncelikle siteye ücretsiz olarak üye oluyorsunuz. Ardından, bilgisayarınızda oluşturduğunuz tişört tasarımını siteye yüklüyorsunuz. Bilgisayarınızda tişört tasarımı hazırlarken herhangi bir sınır yok, istediğiniz programı (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Gimp, vb.) kullanabiliyor ve istediğiniz formatta siteye gönderebiliyorsunuz. Tasarımınızın 200 dpi çözünürlükte olması yeterli. Kısacası, hangi programı daha iyi kullanabiliyorsanız tasarımınızı onda hazırlayabiliyorsunuz. Son olarak da tasarımınızın tişört üzerindeki yerleşimini göstermek için ise Tasarti.com’daki “Tişört Şablonu”ndan yararlanabiliyorsunuz.
Tasarımları inceleyip en iyi bulduğunuza oy vermek istiyorsanız ya da “benim tasarımım bir numara” diyorsanız, Tasarti.com’a bir an önce üye olun. Tişört tasarlayıp yarışmaya katılın, kazandıktan sonra tasarım dünyasında adınızı duyurun! Unutmayın, tişört asla ‘yalnızca tişört’ değildir!

Tasarti.com hakkında:
Tasarti.com, dünyanın en yetenekli tasarımcıları, yani site üyeleri tarafından tasarlanmış tişörtlerin, yine kullanıcılar tarafından seçilerek internet üzerinden satışının yapıldığı bir platformdur. Tasarti.com hizmet anlayışı ve yenilikçi yaklaşımıyla Türkiye’de bir ilktir. Giydiği tişörtün özgün olmasını isteyen ve aynı tişörtten binlerce kişide olduğunu bilmekten rahatsız olanlar, Tasarti.com’da bir araya gelirler. Tasarti.com’da her hafta “Haftanın Tişörtü” üyelerin oylarıyla seçilir ve baskısı yapılarak satışa sunulur. Tişörtlerin baskı sürecinde dünyanın en seçkin giyim markalarının kullandığı özel bir baskı tekniğinden yararlanılır ve %100 doğal su ve soya bazlı boya kullanılır. Tasarti.com’un tişörtlerde kullandığı kumaşlar da %100 sağlıklı malzemeden üretilmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT