Torium Alışveriş Merkezi Genç Orkestralara Kapısını Açıyor

Tarihler: 20 Haziran 2011 Pazartesi ~ 05 Temmuz 2011 Salı

Yer: www.dogulumuzik.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2011 ~ Tem 5, 2011

Türkiye’nin en eğlenceli alışveriş merkezi Torium’un sponsor olduğu Doğulu Müzik tarafından düzenlenen “Genç Orkestralar Yarışıyor” yarışması başlıyor. Pop, Rock, Jazz, Blues ve Funk kategorilerinde müzik yapan tüm gençlerin katılabileceği yarışmaya başvurular 5 Temmuz 2011’e kadar yapılabiliyor.

Alışveriş merkezi anlayışına farklı bir bakış açısı getirerek alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Torium Alışveriş Merkezi’nde eğlence “Genç Orkestralar Yarışıyor” ile sürüyor. Torium Alışveriş Merkezi’nin sponsor olduğu, Doğulu Müzik tarafından düzenlenen Genç Orkestralar Yarışıyor ile genç müzisyenler, yeteneklerini Torium Alışveriş Merkezi’nde sunma ve yarışabilme şansını yakalıyor.

Pop, Rock, Jazz, Blues ve Funk kategorilerinde tüm gençlerin katılabileceği “Genç Orkestralar Yarışıyor”a katılmak isteyen adaylar, başvurularını ‘www.dogulumuzik.com.tr’ den özgeçmişlerini ve varsa demo kayıtlarını yükleyerek 5 Temmuz 2011’e kadar yapabiliyor.

Başvurular arasından yapılan ön elemelerin ardından gruplar Cuma ve Cumartesi günü için belirlenecek tarihlerde Torium Alışveriş Merkezi’nin ‘Açık Çarşı’ katında 18:00–22:00 saatleri arasında canlı performanslarını sergileyebilecekler. Jüri tarafından puanlandırılan performanslardan en yüksek puanı alan ilk 10 grup 29 Temmuz tarihinde yarı final için yarışacak. Yarı finale kalan gruplar ise 30 Temmuz’da yapılacak final gecesinde yarışma jürisi ve AVM müşterileri önünde canlı performanslarını birkez daha sergileyecek. Ve birinci olan grup yarışma jürisi tarafından belirlenecek.

“Genç Orkestralar Yarışıyor” da birinci olan grubun her üyesine 2 bin TL’lik hediye çeki, ikinci olan grubun her üyesine 1.000 TL’lik hediye çeki, üçüncü olan grubun her üyesine ise 500 TL’lik hediye çeki verilecek. Ayrıca Doğulu Müzik, hediye çeklerinin yanı sıra ilk 5’e giren gruplara single yapma fırsatı sunacak.

“Genç Orkestralar Yarışıyor”’un yanı sıra yarışma süresince Doğulu Müzik’in 4 kişilik orkestrası Salı-Çarşamba ve Perşembe günleri alışveriş merkezinin Açık Çarşı katında 18.00-22.00 saatleri arasında canlı müzik etkinlikleriyle Torium ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT