Turkcell’den Mobil Uygulama Yarışmasıyla Girişimcilere Kendini Gösterme Fırsatı

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 30 Mart 2010 Salı

Yer: Turkcell

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Mar 30, 2010
“Uygulamalar Yarışıyor”a katılanlar nakit para, eğitim, burs, cep telefonu gibi ödülleri kazanmanın yanı sıra Turkcell ekosisteminin parçası olma ve uygulamalarını milyonlarca kişiye ulaştırma şansına kavuşacak

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, Türkiye’de geliştirilen mobil uygulama sayısını artırmak, ekosisteme yeni oyuncular kazandırmak ve girişimciliği teşvik etmek amacıyla “Uygulamalar Yarışıyor” mobil uygulama yarışması düzenliyor.

Yarışmacılar, başta finansal işlemler, mobil sağlık, uzaktan eğitim, lokasyon tabanlı uygulamalar ve sosyal paylaşım sitelerindeki iletişim ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik uygulama alanları olmak üzere, çeşitli kategorilerde yetenek ve becerilerini sergileyebilecek. Yaratıcı beyinler Uygulamalar Yarışıyor’da uygulama platformu olarak Android, BlackBerry, iPhone, Java, Symbian ve Windows Mobile’dan herhangi birini seçebilecek.

Uygulamalar Yarışıyor’dan ödül yağmuru!

Jürinin bilişim ve iletişim dünyasının önde gelen isimlerinden oluşacağı yarışmada birinciye 20 bin TL, ikinciye 10 bin TL ve üçüncüye de 5 bin TL para ödülü verilecek. Sağlık kategorisindeki en iyi 2 uygulamaya 5 bin TL, Eğitim, Finans, Lokasyon, Sosyal Paylaşım kategorilerindeki finalistlere de sürpriz cep telefonu ödülleri verilecek.

Aynı zamanda girişimci öğrencilerin de desteklenmesini sağlayan yarışmada, burs ve eğitim imkânı da yer alıyor. Mobinex Smartface Designer ile geliştirilmiş uygulamalar arasından seçilecek en iyi uygulama da BlackBerry 9700 Onyx marka cep telefonu ile ödüllendirilecek.

Ayrıca, katılan herkese Turkcell ve Turkcell Teknoloji’nin birlikte düzenleyeceği Mobil Uygulama Geliştirme etkinliğine katılım davetiyesi gönderilecek.

Kazananlar Turkcell müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıracak yüzlerce uygulamanın adresi olan Uygulama Dükkânı üzerinden tanıtım imkânına da kavuşacak. Mayıs ayında sonuçlanacak Uygulamalar Yarışıyor ile ilgili detaylı bilgi ve katılım şartlarına http://www.uygulamalaryarisiyor.com adresinden ulaşılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT