Türkiye 1. Plaj Tenisi Şampiyonası

Tarihler: 20 Temmuz 2011 Çarşamba ~ 24 Temmuz 2011 Pazar

Yer: VIA/PORT

Adres: VIA/PORT Alışveriş Merkezi Tem Sabiha Gökçen Havalimanı Kavşağı Kurtköy İstanbul Kurtköy İstanbul

Telefon: 0216 696 10 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 20, 2011 ~ Tem 24, 2011

Türkiye 1. Plaj Tenisi Şampiyonası başlıyor. 20 – 24 Temmuz 2011 tarihleri arasında alışveriş merkezi VIA/PORT’ta düzenlenecek şampiyonaya katılım herkese açık. Şampiyona sonunda toplam 10 bin dolar’lık para ödülü dağıtılacak.

Bu yıl ilk defa düzenlenen Türkiye 1. Plaj Tenisi Şampiyonası, 20-24 Temmuz tarihleri arasında Kurtköy’deki alışveriş merkezi VIA/PORT’ta gerçekleştirilecek.

Şampiyona için VIA/PORT’un otoparkı özel kum plaja çevrilecek. Türkiye Tenis Federasyonu ve Aydos Life Club’ın birlikte organize ettiği, PTT ve Pendik Belediyesi’nin ana sponsorları olduğu Türkiye 1. Plaj Tenisi Şampiyonası’nda profesyonellerin yanı sıra amatörler için de ayrı bir yarışma düzenlenecek. Amatörler yarışmasına isteyen herkes katılıp meziyetlerini gösterebilecek. Raketi olmayanlara malzeme temini organizasyon komitesi tarafından yapılacak.

10 bin dolar para ödülü var

20 Temmuz Çarşamba günü açılış töreni ile başlayacak şampiyona 21-22-23 Temmuz’da eleme maçlarıyla devam edecek. 24 Temmuz Pazar ise final maçları oynanacak. Şampiyonanın galibi yine aynı gün VIA/PORT’ta düzenlenecek törenle ödülüne kavuşacak. Türkiye 1. Plaj Tenisi Şampiyonası`nda toplam 10 bin dolar değerinde para ödülü dağıtılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT