Türkiye Üniversiteleri Tiyatro Şenliği gençleri bekliyor

Tarihler: 16 Şubat 2009 Pazartesi ~ 20 Şubat 2009 Cuma

Yer: İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2009 ~ Şub 20, 2009
İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’ndan üniversite tiyatro topluluklarına çağrı
Türkiye Üniversiteleri Tiyatro Şenliği için başvuru süresi uzatıldı

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetmenliği’nin koordinasyonunda düzenlenen “Türkiye Üniversiteleri Tiyatro Şenliği” için başvuru süresi, gelen yoğun talep üzerine uzatıldı. Şenliğe katılmak isteyen üniversite tiyatro toplulukları, 20 Şubat 2009 tarihine kadar Ajans’a başvuru yapabilecekler.

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetmenliği’nin koordinasyonunda düzenlenecek “Türkiye Üniversiteleri Tiyatro Şenliği” üniversite öğrencilerinin yoğun ilgisiyle karşılandı.
Üç hafta içinde 70 tiyatro topluluğunun başvurduğu şenliğe katılmak isteyen, ancak sömestr tatili nedeniyle bir araya gelemeyen üniversite tiyatro gruplarından gelen talepler üzerine, Ajans başvuru süresini 20 Şubat 2009’a kadar uzattı.
Türkiye’nin her bölgesinden üniversitelerin katılımına açık olan şenlik, 20-30 Nisan tarihleri arasında İstanbul’daki çeşitli üniversite sahnelerinde gerçekleştirilecek. Başvurular İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Sahne ve Gösteri Sanatları Danışma Kurulu tarafından değerlendirilecek ve sonuçlar tiyatro topluluklarına bildirilecek.
Öğrenciler şenlik kapsamında düzenlenecek atölye ve seminerlerin yanı sıra oyun sonrası gerçekleştirilecek tartışmalara katılabilecekler. Üniversite Tiyatro Topluluklarının başvurular için senlik@istanbul2010.org adresinden ya da 0212-377-0200 no.lu telefondan organizasyon ekibiyle iletişime geçmeleri gerekiyor.

2010 yılında “Avrupa Üniversiteleri Tiyatro Şenliği” olarak gerçekleştirilecek etkinliğin, Avrupa ve Türkiye’deki üniversitelerde faaliyet gösteren tiyatro topluluklarının oyunlarına ev sahipliği yapması planlanıyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT