Uluslararası 212 Fotoğraf Yarışması İçin Başvurular Başladı

Uluslararası 212 Fotoğraf Yarışması İçin Başvurular Başladı

Tarihler: 09 Temmuz 2021 Cuma ~ 11 Ekim 2021 Pazartesi

Yer: 212 Photography Istanbul

Adres: Mim Kemal Öke Cad. No.6 D.6 Nişantaşı Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 9, 2021 ~ Eki 11, 2021

Bu yıl 1 - 11 Ekim tarihleri arasında şehrin farklı noktalarında gerçekleşecek 212 Photography Istanbul kapsamında, geleceğin fotoğraf sanatçılarını keşfetmek ve onlara seslerini duyurmaları için alan açmak amacıyla düzenlenen Uluslararası 212 Fotoğraf Yarışması, 6 Eylül 2021 tarihine kadar fotoğraf sanatı ile ilgilenen herkesin başvurularını bekliyor.

Jüride ses getiren isimler

Her yıl kendi alanında ilgiyle takip edilen uzman isimlerin yer aldığı yarışmanın bu yılki jürisinde; Photo London Direktörü Michael Benson; Magnum Photos New York Kültür Direktörü Pauline Vermare; FOAM Fotoğraf Müzesi Sergiler Direktörü Claartje van Dijk; diChroma Photography Direktörü Anne Morin; London College of Fashion, Moda Fotoğrafçılığı Bölüm Direktörü ve Fotoğrafçı Paul Bevan; The Art Newspaper Yazarı Tom Seymour ve yönetmen Tolga Karaçelik bulunuyor.

Her yaştan ve ülkeden, profesyonel veya amatör fotoğrafçıların katılabileceği yarışma kapsamında son 10’a kalan finalistler 22 Eylül 2021 tarihinde açıklanacak ve 1 Ekim tarihinde yarışmanın kazananı jüri tarafından duyurulacak. 4. Uluslararası 212 Fotoğraf Yarışması’na başvurular 6 Eylül 2021’e kadar 212photographyistanbul.com adresinden yapılabilir.

Her sene eklediği yeni temalar, işbirlikleri ve zengin içeriğinin yanı sıra alternatif mekanları ile aynı zamanda şehirde keyifli bir keşif rotası sunan 212 Photography Istanbul 4. senesinde rotasını genişleterek Avrupa ve Anadolu yakasında yer alan pek çok farklı mekanda 10 gün boyunca gezilebilecek. Festival ve yarışma ile ilgili duyuruları takip etmek için 212photographyistanbul.com adresini ziyaret edebilir ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT