Vichy Normaderm, Yeni Yüzlerini Arıyor!

Tarihler: 03 Mayıs 2012 Perşembe ~ 31 Mayıs 2012 Perşembe

Yer: www.facebook.com/VichyTurkiye

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2012 ~ May 31, 2012

Dünyaca ünlü kozmetik firması L'Oreal'in kadınlarca sevilen markası Vichy, yaptığı yeniliklerle ilgi çekmeye devam ediyor. Ürünleriyle kendinden söz ettiren marka, yeni oluşturduğu Facebook “Normaderm ile Yüz Yüze” uygulamasıyla takipçilerine sürpriz hediyeler veriyor…

Kadınların favori bakım markası Vichy, Dekatlon Buzz tarafından geliştirilen “Normaderm ile Yüz Yüze” Facebook yarışmasına başladı. Normaderm ile Yüz Yüze uygulamasına katılan ve her hafta en çok puanı toplayan yüz ekibi, Vichy’nin Facebook sayfasının kapak resminde yer alacak. Ayrıca, en çok puan toplayan ve yarışmayı kazanan ekip, Cosmopolitan dergisinde Normaderm'in yeni yüzleri olarak bir fotoğraf çekiminde yer alacak.

Uygulamaya katılanlar isterse kendi ekiplerini oluşturup yarışabilecek isterse sadece uygulamaya girip diğer takımlara oy verebilecek. Ekiplerin puanları her hafta sıfırlanacak ve takımlar 1 ay boyunca 4 defa yarışacak.

Ayrıca, uygulamayı yüklemiş fakat yarışmaya katılmamış kullanıcılar da hediye kazanabilecek. Uygulamayı takip edip 10 ya da daha fazla ekibe oy veren kullanıcılar arasından her 25. kullanıcıya farklı Normaderm ürünleri hediye edilecek.

Vichy Facebook sayfası için: https://www.facebook.com/VichyTurkiye
Normaderm ile Yüz Yüze uygulaması için: https://apps.facebook.com/VichyYuzYuze/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT