Vodafone, Türkiye’nin En İyi Mobil İnternet Girişimcilerini Arıyor!

Tarihler: 09 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 12 Haziran 2011 Pazar

Yer: www.vodafone.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2011 ~ Haz 12, 2011

Mobil internet sektöründeki girişimcilere yönelik düzenlenmiş en geniş çaplı yarışma olan Vodafone Mobile Clicks’e, bu sene Türkiye’den de girişimciler katılıyor. Türkiye’nin yanı sıra İngiltere, Almanya, İrlanda, Hollanda, İspanya ve Portekiz’den mobil internet sektöründeki girişimlerin katılacağı yarışmada büyük ödül 150 bin euro!

Vodafone Mobile Clicks 2011’e iş fikirleri ile katılan girişimciler Türkiye’yi Amsterdam’da yapılacak büyük finalde temsil etme fırsatı yakalayacak. Yarışmanın birincisinin 150 bin euro, ikincisinin 50 bin euro, üçüncünün ise 25 bin euro ile ödüllendirileceği Vodafone Mobile Clicks 2011’e mobil internet sektöründeki tüm girişimciler ve sektöre ilgi duyan herkes katılabilir.

Dünyanın en büyük mobil iletişim şirketlerinden Vodafone, en iyi ve yenilikçi mobil internet sektöründeki girişimciyi bulmak ve gelişmesine destek olmak amacıyla, Vodafone Mobile Clicks 2011 adıyla uluslararası bir yarışma başlatıyor. Avrupa’da mobil internet sektöründe inovasyonu teşvik etmek adına tasarlanan ve Amsterdam’da gerçekleştirilen The Next Web konferansıyla başlayan yarışma için son katılım tarihi 12 Haziran 2011. Mobil internet alanında dünyanın en büyük girişimcilik yarışması olarak bilinen Vodafone Mobile Clicks, bu yıl 7 ülkede düzenlenecek. Almanya, Hollanda, Portekiz, İrlanda, İspanya, Türkiye ve İngiltere’de olan herhangi bir mobil internet sektöründe faaliyet gösteren girişimci kişi veya şirketler toplam 225 bin euro’luk ödül için kıyasıya rekabet edecek.

Yarışmada 3 turlu bir sistem uygulanacak. İlk olarak, yarışmaya katılan her ülke kendi en iyi beş başvurusunun bir listesini sunacak ve ardından her ülkenin kazananları belirlenecek. Son olarak, 15-16 Eylül 2011 tarihleri arasında Hollanda’da PICNIC Festivali’nde gerçekleştirilecek canlı yayın finalinde, 7 ülkenin kazananları davet edilecek ve yarışmanın galibi belirlenecek.

Yarışma jüri üyeleri arasında önemli isimler de bulunuyor, isimler arasında Mobile 2.0 Europe ve Dotopen’in kurucusu Rudy de Waele; Vodafone Ventures VC ve Şirket Başkanı Peter Barry; Mobile VS Yönetici Ortağı Paul Jozefak; Seedcamp’in Ortağı Reshma Sohoni ve Vodafone Grubu İçerik Hizmetleri Yöneticisi Lee Epting yer alıyor. Jüri üyeleri, 5 kritere göre başvuruları değerlendirecek: orijinallik; yaratıcılık ve inovasyon; teknik ve operasyonel uygulanabilirlik; son kullanıcılara sağladığı değer ve son olarak, yönetim ekibi kalitesi.

Geçen yılın Vodafone Mobile Clicks birincisi Cardmobili; müşterilerinin puanlarını, üyeliklerini ve sadakat kartlarını bir mobil uygulama ile değiştirmelerini sağlayan bir hizmetti. Bu hizmet ile müşteriler gerekli duyulduğunda sadece cep telefonlarını gösterip tarayarak, her kullanım sonrasında senkronizasyon sağlanmasıyla kart bilgilerini hem bulut işlem platformunda (cloud computing) hem de cep telefonlarında saklayabiliyor. Eylül 2010’dan sonra Portekiz merkezli Cardmobili bu hizmetini Windows Phone 7’ye uygulayarak, Fransızca ve İspanyolca’ya tercüme ettirdi ve kullanıcı tabanında yüzde 80’lik bir artış sağladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT