White-Soft by Fatih Kıral ile Hayalindeki Yatağa Sahip Ol!

Tarihler: 01 Haziran 2012 Cuma ~ 30 Haziran 2012 Cumartesi

Yer: www.whiteandsoft.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2012 ~ Haz 30, 2012

Bir çocuğa hayallerine sahip olma şansını verebilir misiniz? White&Soft by Fatih Kıral 5-10 yaş arasındaki tüm çocuklara bu fırsatı veriyor. Yarışmaya katılan çocuklardan biri “Hayalindeki Yatağı Tasarla” uygulamasıyla kendi tasarım yatağında uyuma şansını yakalıyor. 01-30 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak olan yarışmaya katılmak için geç kalmayın…

Çocuk ve bebek yatağı konusunda sektörün öncüsü olan White&Soft by Fatih Kıral şimdi de çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Facebook’ta başlatılan “Hayalindeki Yatağı Tasarla” uygulamasıyla çocukların hayal dünyalarının kapıları aralanıyor.

“Hayalindeki Yatağı Tasarla” uygulaması için ilk olarak 5-10 yaş arasında olmak gerekiyor. Sonrasında yapılması gereken ise White&Soft by Fatih Kıral’ın facebook sayfasını beğenmek oluyor. “Hayalindeki Yatağı Tasarla” uygulamasını indirdikten sonra çocuğunuzun hayalini kurduğu yatağın tasarımını sayfaya yüklemek yeterli. En çok “like” edilen tasarımın sahibi ise hayallerinin yatağında mışıl mışıl uyumanın keyfini yaşıyor.

Bebek ve çocuk yatağı konusunda kalitesinden ödün vermeyen White&Soft by Fatih Kıral’ın çocukların hem tasarım gücünü geliştirmeleri hem de sağlıklı yataklarda uyumaları için başlattığı bu fırsatı kaçırmayın ve bir an önce çocuğunuzun hayalini gerçekleştirmesine yardımcı olun!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT