Yeni Nesil Tasarımlar Vespa`da Hayat Buluyor

Tarihler: 01 Ağustos 2011 Pazartesi ~ 16 Eylül 2011 Cuma

Yer: Vespa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2011 ~ Eyl 16, 2011

Dünyanın en büyük motosiklet üreticilerinden Piaggio Group’un Türkiye distribütörü Ferco Motor tarafından geçen sene ikincisi gerçekleştirilen “Art Vespa” üçüncü kez start alıyor. İlk üretildiği 1946 yılından bugüne kadar kendine özgü klasik çizgilerini korumayı başararak bir tasarım ikonu haline gelen Vespa’lar, Türkiye’nin duayen reklamcılarından oluşan bir jüri eşliğinde yeniden yorumlanıyor. Yepyeni katılımcılar ve renkli tasarımların bir araya geleceği Art Vespa 2011 için başvurular 1 Ağustos 2011 – 16 Eylül 2011 tarihleri arasında yapılabilecek.

Ferco Motor, Avrupa ve Güney Afrika’dan sonra Türkiye’de ilki 2009 yılında gerçekleştirilen “Art Vespa” tasarım yarışmasıyla Vespa tutkunlarını buluşturmaya devam ediyor. “Reklamcıysan, grafikersen ya da bu işi reklamcı veya grafikerden daha iyi beceririm diyorsan, göster marifetini giydir Vespa’yı” sloganıyla yola çıkan yarışmaya geçtiğimiz yıl 87 kişi toplam 227 tasarım ile katılmıştı. İlk 10’a giren tasarımın Vespa’lar üzerine uyarlanıp sergileneceği Art Vespa 2011’e 1 Ağustos 2011 – 16 Eylül 2011 tarihleri arasında www.fercomotor.com.tr/artvespa adresinden başvurulabilecek.

Bir önceki yıl, Ferco Motor ve GAP mağazaları işbirliğiyle hazırlanan Art Vespa Eco Bag çantalardan elde edilen gelirin AÇEV’e bağışlanmasıyla anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza atılan Art Vespa tasarım yarışmasına bu yıl da katılımın yoğun olması bekleniyor.

Önce Tanı Sonra Tasarla
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi katılım için öncelikle Ferco Motor tarafından online ortamda hazırlanan kayıt formunu doldurmak gerekiyor. Sonrasında ise sunulan Vespa LX modellerinden biri seçilerek bilgisayara yükleniyor. “Önce tanı sonra tasarla” diyen Art Vespa, katılımcıların yaratım sürecini kolaylaştırmak için onları uzman eğitmenler eşliğinde test sürüşüne davet ediyor. Gerisi de tamamen katılımcının yaratıcılığına bırakılıyor.

Birinciye Vespa LX 150
İtalya Piaggio C.S.p.a.’nın uluslararası ekibi ile Türkiye reklam ve tasarım camiasının önde gelen isimleri Atilla Aksoy, Metin Aroyo, Selim Demirdelen, Hakkı Mısırlıoğlu ve Derin Sarıyer’in jüri üyesi olduğu Art Vespa 2011’e yarışmacılar birden fazla tasarımla katılabiliyor. Art Vespa 2011 tasarım yarışmasında 1.ye Vespa LX 150, 2.ye Vespa kask ve Vespa Academy’de eğitim, 3.ye ise Vespa Academy’de eğitim hediye ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT