Yıldız Golfçülerin Final Heyecanı Klassis’te!

Tarihler: 14 Eylül 2008 Pazar ~ 14 Eylül 2008 Pazar

Yer: Klassis Golf & Country Club

Adres: Silivri Silivri İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2008 ~ Eyl 14, 2008
Türkiye Golf Federasyonu (TGF) Yıldızlar Ligi’nin şampiyonları hafta sonu belli oluyor...
Yıldız golfçülerin final heyecanı Klassis’te!

Türkiye Golf Federasyonu`nun altyapıyı geliştirmek amacıyla düzenlediği 6 ayaklı Yıldızlar Ligi`nin final ayağı, 14 Eylül 2008 Pazar günü Klassis Golf & Country Club’da gerçekleştirilecek. Bu sezon, turnuvanın açılış müsabakasına da ev sahipliği yapan Klassis Golf Kulübü, Yıldızlar Ligi Finali’nde Ardahan’dan İstanbul’a Kars’tan Ankara ve Antalya’ya kadar ülkemizin dört bir yanından gelen genç golfçülerin final heyecanına sahne olacak.

Türkiye`de golf sporunun gelişmesi ve dünyaya açılması yolunda önemli adımların atılmasına ön ayak olan Klassis Golf & Country Club, hafta sonu yıldız golfçülerin final heyecanına sahipliği yapacak. Türkiye Golf Federasyonu’nun (TGF) 9-16 yaş aralığındaki gençlerin birlikte oynamalarını sağlayarak, onları golf konusunda eğitmek ve turnuva atmosferine alıştırmak amacıyla takvimine aldığı 6 ayaklı Yıldızlar Ligi`nin final ayağı büyük heyecana sahne olacak. İstanbul, Ankara ve Antalya’nın yanı sıra golf sahası dahi olmayan Ardahan, Kars, Erzurum gibi illerden de kızlar ve erkekler kategorilerinde genç golfçülerin katılacağı turnuva, Yıldızlar Ligi’nin şampiyonunu belirleyecek.

Bugüne kadar ulusal ve uluslararası sayısız organizasyonda golfün ünlü isimlerini ağırlayan Klassis Golf & Country Club, tasarımını dünyanın en iyi golf oyuncularından Tony Jacklin`in yaptığı, 18 çukurlu, 73 parlık ve 6033 metre uzunluğunda golf sahasına sahip bulunuyor. Türkiye’nin uluslararası standartlardaki ilk golf sahası olan Klassis Golf’te profesyonellere bu özel sporun keyfini doyasıya yaşatacak 4 adet par 3, 5 adet par 5, 9 adet par 4’lük parkur yer alıyor. Tesis içinde bulunan 9 çukurlu, 27 parlık ve 851 metre uzunluğundaki Akademik saha ise bu spora yeni başlayan golf tutkunlarına hizmet veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT