Yılın Genç Yayın Girişimcisi Yarışması

Tarihler: 26 Eylül 2011 Pazartesi ~ 28 Ekim 2011 Cuma

Yer: www.britishcouncil.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2011 ~ Eki 28, 2011

British Council tarafından düzenlenen Yılın Genç Yayın Girişimcisi Yarışması kazananları Londra’ya uçuyor!

Jüri üyeliğini Emrah Özpirinççi (Türkiye Yayıncılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Oxford Yayınları Genel Müdürü), Filiz Aygündüz (Milliyet Gazetesi Kültür&Sanat Bölümü Müdürü), Hakan Günday (Yazar), Henry Volans (Dijital Yayıncılık Direktörü, Faber) ve Nermin Mollaoğlu’nun (General Müdür, Kalem Ajans ve ITEF İstanbul Tanpınar Edebiyat Festivali) yapacağı Yılın Genç Yayın Girişimcisi Yarışması için başvurular başladı.

Nasıl Katılabilirim?

Çalıştığı alanda liderlik iddiası olan ve girişimcilik ruhu taşıyan, 21 – 40 yaşları arasında, yayıncılık sektöründe tecrübe sahibi genç girişimcilerin katılımına açık.

Yarışmaya katılmak için, 28 Ekim 2011 tarihine kadar www.britishcouncil.org.tr sayfasında Genç Yayın Girişimcisi Yarışması ile ilgili bilgileri okuyarak, başvuru formunu doldurmanız yeterli.

Ne Kazanacağım?

Bu sefer ilk defa olarak bir değil, iki kazanan isim olacak ve kazananlar Britanya’da gerçekleşecek sektör turuna katılacak ve Londra Kitap Fuarı’na katılma şansı yakalayacak! Türkiye Yayıncılar Birliği ve Kalem Ajans işbirliği ile ikincisi gerçekleştirilecek olan Yılın Genç Yayın Girişimcisi Yarışması’nı kazanan iki kişi Türkiye’de Yılın Genç Yayın Girişimcileri unvanını alarak Nisan 2012’de diğer ülkelerin finalistleriyle beraber Britanya’da bir haftalık sektör turuna katılacaklar. Tur kapsamında, sektörün lider isimleriyle görüşüp, tanışma ve işbirliği fırsatı bulacaklar. Tüm masrafları British Council tarafından karşılanacak bu programda, Türkiye finalistleri Britanya’nın önde gelen yayıncılarıyla tanışmanın yanı sıra Londra Kitap Fuarı’na katılarak, kendi alanlarına göre bireysel araştırma yapma şansını yakalayacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT