Zihinsel Engelli Bireylere Fotoğraf Yarışması

Zihinsel Engelli Bireylere Fotoğraf Yarışması

Tarihler: 02 Nisan 2018 Pazartesi ~ 18 Mayıs 2018 Cuma

Yer: Barış Manço Kültür Merkezi

Adres: Caferağa Mahallesi, Moda Caddesi, Nail Bey Sokak (Caferağa Spor Salonu Yanı) Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 418 16 46

Web: http://bmkm.kadikoy.bel.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2018 ~ May 18, 2018

Kadıköy Belediyesi zihinsel engelli bireylerin katılımına açık çevre temalı fotoğraf sergisi düzenliyor.

Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği teması çevre olarak belirlenen Fotoğrafın ‘DE’ Hali Ulusal Fotoğraf Yarışması başladı. Zihinsel engelli bireylerin katılımına açık yarışmaya 18 Mayıs Cuma gününe kadar Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun internet sayfasından başvurulabilecek.

Fotoğrafın ‘DE’ Hali yarışması zihinsel yetersizliği olan bireylerin çevre algısını, çekecekleri fotoğraflar üzerinden gösterecek. Sürdürülebilir çevre anlayışı üzerine düşünmeye teşvik etmeyi amaçlayan yarışma aynı zamanda engelli bireyler hakkında farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Özel Eğitim Okulları/İş Uygulama Okulları ile Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri'nde eğitim gören ya da mezun olan, zihinsel yetersizlik ya da Yaygın Gelişimsel Bozukluk tanılı 18 yaş ve üstü herkese açık olan yarışmaya Türkiye’nin tüm illerinden katılım mümkün.

Kadıköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Bahar Yalçın, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Ergün Turan, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hülya Narsap, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Görevlisi Kamil Fırat ve fotoğraf sanatçısı Firdevs Sayılan yer alıyor.

18 Mayıs 2018 tarihine kadar başvuruların kabul edileceği fotoğraf yarışmasında birinciye 3 bin TL, ikinciye 2 bin TL ve üçüncüye bin TL ödül verilirken aynı zamanda mansiyon, sergileme ve satın alma ödülleri de olacak.

De hali Fotoğraf yarışmasının ödül töreni 9 Haziran 2018 tarihinde, Barış Manço Kültür Merkezi’nde geçekleştirilecek. Yarışmaya katılan fotoğraflar ve bir hafta süre merkeze ait sergi salonunda sanatseverlerle buluşacak.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından onaylı ve TFSF altyapısı kullanılarak düzenlenmekte olan yarışmaya ilişkin ayrıntılı bilgi almak için:

http://www.tfsf.org.tr/yarisma_detay.asp?ID=744http://engelsizsosyalhizmetmerkezi.kadikoy.bel.tr/ adreslerini ziyaret ederek veya 02163372121 nolu telefonu arayarak bilgi almak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT