Etler ve Pişirme Teknikleri 2

Etkinlik Atölye Kurs Etler ve Pişirme Teknikleri 2

Tarihler: 16 Ocak 2016 Cumartesi ~ 16 Ocak 2016 Cumartesi 16 Ocak 2016 14:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Chef's Table Mutfak Akademisi

Ücret: - 165.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trOca 16, 2016 ~ Oca 16, 2016
Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde etin sırlarını keşfetmeye devam ettiğimiz bu workshopumuzda, etin yapısına dair bilmediklerinizi öğrenmeye ve keşfetmeye devam edip, Ağır Ateşte Pişirilmiş Sebzeli Kuzu İncik'ten Yufka'ya Sarılı Mısırlı Köfte Steak'a en özel lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

Bonfile smörrebröd
Ağır ateşte pişirilmiş sebzeli kuzu İncik
Yufkaya Sarılı mısırlı Köfte Steak
Kremalı ıspanak beğendi
Kurutulmuş domatesli ve peynirli akdeniz salata

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.

14:00-17:00

- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu