Etler ve Pişirme Teknikleri 3

Etkinlik Atölye Kurs Etler ve Pişirme Teknikleri 3

Tarihler: 05 Şubat 2016 Cuma ~ 05 Şubat 2016 Cuma 05 Şubat 2016 19:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Chef's Table Mutfak Akademisi

Ücret: - 165.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trŞub 5, 2016 ~ Şub 5, 2016
Chef's Table Mutfak Akademisi, "Etler ve Pişirme Teknikleri 3" worskhop etkinliğinde uzman eğitmenler eşliğinde et pişirmenin püf noktalarını öğretiyor.

Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde etin sırlarını keşfetmeye devam ettiğimiz bu workshopumuzda Karamelize Soğanlı Steak Köfte'den Chimichurri Marineli Brezilya Beef'e en özel lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz.

Tane Karabiberli ve Fesleğenli Dana Rosto
Chimichurri Marineli Brazilya Beef
Karamelize Soğanlı Steak Köfte
Glaze Kırmızı Şaraplı Pancar Carpaccio
Közlenmiş Biberli ve Taze Biberiyeli Köy patatesi Sote

* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz.
* Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir.
* Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu