Etler ve Pişirme Teknikleri

Etkinlik Atölye Kurs Etler ve Pişirme Teknikleri

Tarihler: 24 Ocak 2020 Cuma ~ 24 Ocak 2020 Cuma 24 Ocak 2020 19:00

Biletix: Bilet Al

Yer: EKS Mutfak Akademisi

Ücret: 1. Kategori - 240.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trOca 24, 2020 ~ Oca 24, 2020
Et pişirmede uzmanlaşmak isteyenlere!

Hangi et hangi yemekte kullanılır, etin hangi kıvamda piştiğini nasıl anlarız, hangi et marine edilmelidir ve merak ettiğiniz birçok soru EKS Mutfak Akademi’sinde cevap buluyor. Bilgi ve uygulamalarla et severleri sevindirecek workshop 24 Ocak'ta 19:00-22:00 saatleri arasında yapılacak!

Roast beef (chef demo)
Taze baharatlı ızgara antrikot
Porçini mantarlı firik bulgur pilavı
Salad bistecca
Orman meyveli panna cotta (ikram)

Etkinlik 3 saat sürmektedir.
Çalışma düzeni: 10 istasyon mevcut ve istasyonlarda 2’şerli setaplar halinde çalışılmaktadır.
Atölyemiz min. 10 kişi, max. 20 kişiliktir. 

- Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade ve değişikliği yapılmamaktadır.- Zorunlu nedenlerle biletini farklı bir eğitim / seansla değiştimek isteyen müşterilerimizin, etkinlikten 1 gün önce talebini iletmesi ve değişiklik talebinin organizasyon firması tarafından kabul edilmesi halinde, biletini almış olduğu etkinliğin bir sonraki seansıyla değiştirmesi gerekmektedir. - Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu