Etler ve Pişirme Teknikleri

Etkinlik Atölye Kurs Etler ve Pişirme Teknikleri

Tarihler: 21 Aralık 2015 Pazartesi ~ 21 Aralık 2015 Pazartesi 21 Aralık 2015 19:00

Biletix: Bilet Al

Yer: EKS Mutfak Akademisi

Ücret: 1. Kategori - 180.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAra 21, 2015 ~ Ara 21, 2015
EKS Mutfak Akademisi'nin "Etler ve Pişirme Teknikleri" adlı workshop etkinliğinde uzman şeflerle birlikte et yapımının sırlarını keşfedeceksiniz.

Roast Beef (Chef Demo)
Taze Baharatlı Izgara Antrikot
Fesleğenli Izgara Sebze
Salad Bistecca
Orman Meyveli Panna Cotta (İkram)

* Program, 21 Aralık tarihinde 19:00-22:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.
* Etkinlik 3 saat sürmektedir.
* Eğitim süresince katılımcılar 8 kişilik mutfakta, istasyonlarda 2'şerli setaplar halinde çalışılmaktadır.

- Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu