Etni-Ka

Tarihler: 30 Kasım 2010 Salı ~ 30 Kasım 2010 Salı - Saat: 22:30

Yer: Maya World Music Club

Ücret: Ücretsizdir.

Adres: Atıf Yılmaz Cad. Küçük Bayram sk. No1 Kat 2 (Ağa Camii Arkası) Beyoğlu / İstanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trKas 30, 2010 ~ Kas 30, 2010

2007’de Sinan Ayyıldız ve Serdar Deli tarafından kurulan grup, Türk halk çalgılarının kapasitesini göstererek ve sınırlarını zorlayarak günümüzde hakim olan vokal anlayışlı müziğe muhalif olarak ortaya çıktı. Müzikteki farklı etkileşimleri kendilerine özgü icra teknikleriyle arayan bu iki müzisyene daha sonra gitarda Özgür Şahin katıldı. Bir süre üçlü olarak çalışan ve sahne alan ekibe son olarak basgitarda Ferruh Bonabian ve perküsyonda Ümit Kartal’ın katılımıyla grup son halini aldı.

Anadolu, Kafkaslar, Balkanlar başta olmak üzere dünya müziklerini kendi yorumlarıyla harmanlayarak müzikseverlerin beğenisine estrümantal olarak sunan Etni-Ka, ilk albümleri “PANGEA”yı geçtiğimiz yaz müzikseverlerle buluşturdu. Albümde, dinleyenleri Orta Asya’dan Balkanlar’a dünya müzik coğrafyasında keyifli bir yolculuğa çıkartan 11 ezgi yer almakta. Yöresel motifleri modern müzik tınılarıyla harmanlayan ekip, enstrümantal müziğe yeni bir soluk kazandırıyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu