Extra Gastronomy

Etkinlik Atölye Kurs Extra Gastronomy

Tarihler: 08 Mayıs 2018 Salı ~ 08 Mayıs 2018 Salı 08 Mayıs 2018 20:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Alancha

Ücret: - 400.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Maçka Kempinski Residence Hüsrev Gerede Caddesi, Şehit Mehmet Sokak No:9 Maçka / İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: +90 (212) 261 35 35

Web: https://www.alancha.com

E Posta: istanbul@alancha.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMay 8, 2018 ~ May 8, 2018
Birbinden ünlü, dünyaca tanınan şefleri ağırlayan Extra Gastronomy serisi, Britanya'nın en iyi 13. restoranına sahip, İskoçya’nın Yeme-İçme elçisi olarak da tanınan ve sayısız ödüle imza atan Mark Greenaway’le son yemeğinde konuklarıyla buluşuyor.

Dünyaca ünlü şeflerin eşsiz menülerini yemekseverlerle buluşturan Extra Gastronomy, serinin son yemeğinde Britanya’nın en ünlü şeflerinden biri olan Mark Greenaway’i ağırlıyor.

İlk yemeğinde; Cinc Sentits’in kurucu şefi Michelin yıldızlı Jordi Artal'la yoğun ilgi gören gastronomi serisi, ikinci yemeğinde BBC’deki sayısız yemek programıyla tanınan şefi Tony Singh’i konuk etti. Serinin üçüncü ve son yemeğinde ise yıllardır Michelin-Recomended listesinde yerini koruyan, İskoçya’da tek 3 AA Rosettes’in sahibi ve Birleşik Krallık'ın en iyi 13. restoranının şefi Mark Greenaway’le, İskoç mutfağının enfes tatlarını eşsiz sunumlarla bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Daha önce hiçbir yerde benzeri yapılmamış enfes yemekleri, eşsiz sunumları ve özel eşlikçileri bir arada tatmak ve bu özel geceyi benzersiz bir ambiyans eşliğinde deneyimlemek için, 8 Mayıs’ta Alancha’da yapılacak son Extra Gastronomy yemeğini kaçırmayın. 

**Proje kapsamında yemekler gıda kaynaklarının sürdürülebilir kullanımı, atık yönetimi ve doğaya uyum prensipleri gözetilerek hazırlanıyor. Etkinliğin ekolojik sürdürülebilirliği konusunda WWF-Türkiye ile çalışılıyor.

Herhangi bir gıda alerjiniz varsa ya da vejetaryen menü tercih ediyorsanız etkinlikten en az 2 gün önce tarafımıza bildirmenizi önemle rica ederiz.  Tel: (0212) 261 35 35

Organizatör oturma düzenini belirler.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu