Farklı Et Lezzetleri – Konuk Şef Deniz Temel

Etkinlik Atölye Kurs Farklı Et Lezzetleri – Konuk Şef Deniz Temel

Tarihler: 12 Mart 2012 Pazartesi ~ 12 Mart 2012 Pazartesi Pazartesi 19.00-22.00

Yer: İstanbul Culinary Institute

Ücret: 140,00 TL

Nereden Alınır: www.istanbulculinary.com

Adres: Meşrutiyet Cad. No: 59 Tepebaşı İstanbul Taksim İstanbul

Telefon: 0212 251 22 14

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMar 12, 2012 ~ Mar 12, 2012

• Demi glace soslu kokoreç
• Antrikot tava, fırın patates ile
• Baklava yufkasına sarılmış kuzu bonfile, kırmızı biber sos ile
• Tatlı şarap sorbe

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu