Fransız Bistro Mutfağı Atölyesi 1

Etkinlik Atölye Kurs Fransız Bistro Mutfağı Atölyesi 1

Tarihler: 02 Şubat 2019 Cumartesi ~ 02 Şubat 2019 Cumartesi 02 Şubat 2019 10:30

Biletix: Bilet Al

Yer: Le Cordon Bleu İstanbul

Ücret: - 500.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trŞub 2, 2019 ~ Şub 2, 2019
Kaliteli malzemelerle, heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, Fransız Mutfağının klasiklerini keşfetmeye hazır olun.

Ödüllü Fransız Şeflerimiz ile birlikte, temel Fransız Mutfağı pişirme teknikleri ve malzemeler arası lezzet dengesi oluşturmayı öğreneceksiniz.

Hazırlık aşamaları ile birlikte kursta yapılacaklar;
- Provansal Kiş (Quiche Provançal)
- Sirkede Tavuk (Poulet Au Vinaigre)
- Yüzen Ada Tatlısı (Les Œufs A La Neige)

Bu kursu tamamlayan katılımcılar aşağıdaki mutfak tekniklerini görmüş olacaklardır;
- Kış hamuru yapım tekniği
- Fransız mereng yapım tekniği
- Temel kesim teknikleri
- Tavuk parçalama tekniği
- İngiliz kreması yapım tekniği
- Benmari ile pişirme tekniği

Ücrete dahil hizmetler:
Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.

Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.

Ulaşım için tıklayınız.

Kurslarımız maksimum 16 kişiliktir.
Süre: 1 gün

- Kurslarda 18 yaş sınırı vardır.- 10:30 – 17:30 saatleri arasında gerçekleşecektir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu