Fransız Bistro Mutfağı Atölyesi II

Etkinlik Atölye Kurs Fransız Bistro Mutfağı Atölyesi II

Tarihler: 16 Şubat 2019 Cumartesi ~ 16 Şubat 2019 Cumartesi 16 Şubat 2019 09:30

Biletix: Bilet Al

Yer: Le Cordon Bleu İstanbul

Ücret: - 500.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trŞub 16, 2019 ~ Şub 16, 2019
Kaliteli malzemelerle, heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, Fransız mutfağının klasiklerini keşfetmeye hazır olun.

Kaliteli malzemelerle, heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, Fransız mutfağının klasiklerini keşfetmeye hazır olun. 
Ödüllü Le Cordon Bleu Master Şeflerimiz ile birlikte, temel Fransız mutfağı pişirme teknikleri ve malzemeler arası lezzet dengesi oluşturmayı öğreneceksiniz.

Hazırlık aşamaları ile birlikte kursta yapılacaklar;
Beyaz Şarapta Poşelenmiş Uskumru (Petits Maquereaux Au Vin Blanc)
Tereyağında Lahanalı Levrek (Bar Au Beurre De Noisette)
Crème Brule

Bu kursu tamamlayan katılımcılar temel balık kesim tekniklerinden, poşelemeye, birçok mutfak tekniğini görmüş olacaklardır.

Ücrete dahil hizmetler:
-Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.

-Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.

10:30 – 17:00

Ulaşım için lütfen ilgili linkten bilgi alınız. https://www.ozyegin.edu.tr/tr/iletisim/servis-saatleri

-Kurslar maksimum 16 kişiliktir.-Süre: 1 gün -18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu