Le Cordon Bleu Master Şeflerimiz, Şef Marc Pauquet ve Şef Paul Metay’ın sunumlarını izleyerek çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilir ve dersin sonunda bu lezzetleri tadabilirsiniz.Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.
Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, Fransız Ekmekçiliğinin sırlarını paylaşıyor.
Hamur mayalama, yoğurma ve çeşnilendirme
Ekmek hamurunun hazırlanması yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde,
Le Cordon Bleu Master Şefimiz İtalyan zeytinyağlı ekmek “Focaccia”
Çavdar ekmeği
Zenginleştirilmiş kahvaltı ekmeği “Baguette Viennoise” tariflerini hazırlayacak.
18 yaş sınırı vardır.
Ulaşım için lütfen ilgili
linkten bilgi alınız.
12:00 - 15:00 - Kurslarda 18 yaş sınırı vardır.- 12:00 – 15:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.