Fransız Ekmekçiliği Demo Dersi

Etkinlik Atölye Kurs Fransız Ekmekçiliği Demo Dersi

Tarihler: 07 Şubat 2020 Cuma ~ 07 Şubat 2020 Cuma 07 Şubat 2020 12:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Le Cordon Bleu İstanbul

Ücret: 1. Kategori - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trŞub 7, 2020 ~ Şub 7, 2020
Le Cordon Bleu Master Şeflerimiz, Şef Marc Pauquet ve Şef Paul Metay’ın sunumlarını izleyerek çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilir ve dersin sonunda bu lezzetleri tadabilirsiniz.

Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri,  Fransız Ekmekçiliğinin sırlarını paylaşıyor. 

Hamur mayalama, yoğurma ve çeşnilendirme
Ekmek hamurunun hazırlanması yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde, 

Le Cordon Bleu Master Şefimiz

İtalyan zeytinyağlı ekmek “Focaccia” 
Çavdar ekmeği
Zenginleştirilmiş kahvaltı ekmeği “Baguette Viennoise” tariflerini hazırlayacak.

18 yaş sınırı vardır.

Ulaşım için lütfen ilgili linkten bilgi alınız.

12:00 - 15:00

- Kurslarda 18 yaş sınırı vardır.- 12:00 – 15:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu