Fransız mutfağını bir sanata dönüştüren Fransız hamurluları bu eğitimle size çok yakın. Enfes Fransız lezzetleri ile Parizyen dünyaya giriş yapmak için bu eğitim programını kaçırmayın.
Tereyağlı KruvasanMini kruvasanÇikolatalı Roll kruvasan Kremalı danish Çikolatalı danish Tarçınlı esmer şekerli danishCronut Wolovan yapımı1. GünKruvasan hamurunun hazırlanması dinlendirilmesiHamurun turlanması ve yağlanmasıDanish hamurunun hazırlanması Danish kremasının hazırlanmasıBirinci ders de hamurların ve dolgu malzemelerinin nasıl hazırlandığını ve inceliklerini öğreneceksiniz.
2. GünMayalandırma ve pişirme incelikleriDolgulama ve katlama teknikleri İkinci ders de hamurun işlenmesi ve dolgulandırılması kesim ve katlama tekniklerini öğreneceksiniz.
19:00-22:00
- Workshop programları en az 14 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.- İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılmamaktadır.- Ücret iadesi yoktur.- Ders telafilerinin bildirimleri etkinlikten 3 gün önce yapılmalıdır.- City Cooks Mutfak Okulu, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.