Fransız Hamur Yapma Teknikleri

Etkinlik Atölye Kurs Fransız Hamur Yapma Teknikleri

Tarihler: 21 Mart 2016 Pazartesi ~ 21 Mart 2016 Pazartesi 21 Mart 2016 19:00

Biletix: Bilet Al

Yer: City Cooks

Ücret: - 320.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMar 21, 2016 ~ Mar 21, 2016
Fransız mutfağını bir sanata dönüştüren Fransız hamurluları bu eğitimle size çok yakın. Enfes Fransız lezzetleri ile Parizyen dünyaya giriş yapmak için  bu eğitim programını kaçırmayın. 

Tereyağlı Kruvasan
Mini kruvasan
Çikolatalı Roll kruvasan
Kremalı danish
Çikolatalı danish
Tarçınlı esmer şekerli danish
Cronut Wolovan yapımı

1. Gün
Kruvasan hamurunun hazırlanması dinlendirilmesi
Hamurun turlanması ve yağlanması
Danish hamurunun hazırlanması
Danish kremasının hazırlanması

Birinci ders de hamurların ve dolgu malzemelerinin nasıl hazırlandığını ve inceliklerini öğreneceksiniz.

2. Gün
Mayalandırma ve pişirme incelikleri
Dolgulama ve katlama teknikleri

İkinci ders de hamurun işlenmesi ve dolgulandırılması kesim ve katlama tekniklerini öğreneceksiniz.

19:00-22:00

- Workshop programları en az 14 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.- İstasyonlarda tek kişi çalışılmaktadır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılmamaktadır.- Ücret iadesi yoktur.- Ders telafilerinin bildirimleri etkinlikten 3 gün önce yapılmalıdır.- City Cooks Mutfak Okulu, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu