Temel Fransız mutfağı pişirme teknikleri ve malzemeler arası lezzet dengesi oluşturmayı öğrenmek için siz de Le Cordon Bleu mutfağındaki yerinizi ayırtın.
Ders içerikleri: Quiche Provançal- Provansal Kiş
Poulet au vinaigre- Sirkede tavuk
Les œufs a la neige- Batan ada tatlısı
Petits maquereaux au vin blanc- Beyaz şarapta poşelenmiş uskumru
Bar au beurre de noisette- Tereyağında lahanalı levrek
Creme Brule- Krem Brule
Soupe a l’oignons gratinee- Onion Soup
Navarin d’agneau aux pommes et aux olives- Lamb Navarin with olives and patatoes
Tarte Tatin- Apple Tart Tatin
Œuf cocotte, asperges et morilles- Egg cocotte, asparagus and morel mushrooms
Canard aux navets- Roast duck with glazed turnips
Souffle Cointreau- Souffle Countreau
Bu kursu tamamlayan katılımcılar aşağıdaki mutfak tekniklerini görmüş olacaklardır: Kiş hamuru yapım tekniği
Fransız mereng yapım tekniği
Poşeleme tekniği
Balık fleto kesim tekniği
Tavuk parçalama tekniği
İngiliz kreması yapım tekniği
Karamel dekorasyon yapımı
Benmari ile pişirme tekniği
Temel mutfak kesim teknikleri
Turne kesim tekniği
Tatlı tart hamuru yapım tekniği
Yavaş pişirme tekniği
Kramelizasyon tekniği
Fırında yumurta pişirme tekniği
Sıcak sufle yapım tekniği
Ücrete dahil hizmetler: Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. Ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, önlük ve Le Cordon Bleu logolu şef şapkası tarafımızdan sağlanacaktır.
Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.
Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir.
Kurs sonunda katılımcılarımıza verilecek Le Cordon Bleu Workshop sertifikası adresine gönderilecektir."
Kurslarımız maksimum 16 kişiliktir.Süre: 4 gün 4, 11, 18, 25 Haziran 2016 Cumartesi10:30 – 17:00
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.- Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır.