Gaggenau ile Boğaz’da Sinema Keyfi başlıyor

Gaggenau ile Boğaz’da Sinema Keyfi başlıyor

Sinema Sinema Haberleri Gaggenau ile Boğaz’da Sinema Keyfi başlıyor

. Film öncesinde yalının rıhtımında açık büfe atıştırmalıklarla başlayacak sinema geceleri, güneş battıktan sonra patlamış mısır ve dondurma eşliğinde film seyriyle devam edecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 20, 2017

İstanbul’da bu yaz yapılması gerekenler listesinde ilk sıraları alacak “Gaggenau ile Boğaz’da Sinema Keyfi”, şehrin en büyüleyici mekanlarından Sait Halim Paşa Yalısı’nda yaz boyu sinemaseverleri bekliyor.

Lüks mutfak aletleri sektörünün en önemli markası Gaggenau ve İstanbul Boğazı’nın en güzide semtlerinden Yeniköy’de bulunan Sait Halim Paşa Yalısı iş ortaklığıyla düzenlenen “Gaggenau ile Boğaz’da Sinema Keyfi” geri dönüyor.

Sıcak yaz akşamlarında Boğaz’ın esintisiyle serinlemek ve görkemli bir manzara eşliğinde vizyon filmlerinin tadını çıkarmak isteyenler için Temmuz ve Eylül ayları arasında on farklı film gösterimi düzenlenecek. Film öncesinde yalının rıhtımında açık büfe atıştırmalıklarla başlayacak sinema geceleri, güneş battıktan sonra patlamış mısır ve dondurma eşliğinde film seyriyle devam edecek.

Gaggenau sponsorluğunda bu yıl üçüncüsü düzenlenen Boğaz’da Sinema Keyfi’nde yer alacak filmler ve biletlerle ilgili detaylı bilgi almak için biletix.com’u ziyaret etmek ya da Sait Halim Paşa Yalısı’nı aramak yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT