Garanti Caz Yeşili: Mopo

Etkinlik Konser Parti Garanti Caz Yeşili: Mopo

Tarihler: 30 Nisan 2015 Perşembe ~ 30 Nisan 2015 Perşembe 20:30

Yer: Babylon

Ücret: Sınırlı Sayıda Avantajlı Dönem: 67,25 TLNormal Dönem: 89,75 TLKapı: 90,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trNis 30, 2015 ~ Nis 30, 2015

Caz müziğini uç noktalara taşımaya çalışan ve sıradışı işler çıkaran Finlandiyalı trio Mopo, 30 Nisan Dünya Caz Günü'nde Garanti Caz Yeşili kapsamında Babylon'da!

Linda Fredriksson, Eero Tikkanen ve  Eeti Nieminen isimli üç eski dost tarafından 2009 yılında kurulan Mopo, müzik hayatına başladığı noktadan itibaren, daha önce denenmeyen işleri yapmayı kendilerine hedef alarak, tüm cazseverlerin dikkatini çekmeyi başaran bir grup. 2012’de çıkardıkları ikinci albümleri “Beibe” ile stilleri kulaklarda iyiden iyiye yer eden Mopo, 2013 yılında katıldıkları “Live At BBC Radio Jazz ve Londra Caz Festivali”nde dinleyenleri eşsiz canlı performansları ile büyülediler. 

Babylon'da 30 Nisan akşamı, Dünya Caz Günü’nde cazseverleri birleştiren bir konser seyretmek için Mopo konserini ajandanıza not etmelisiniz.

Normal Dönem bilet fiyatlarında Garanti Bankası'na ait kredi kartı kullanıcılarına %20 indirim vardır.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış: 20:30
- Konser: 21:30
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Normal Dönem bilet fiyatlarında Garanti Bankası'na ait kredi kartı kullanıcılarına %20 indirim.
- Seyirci, Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu