Garfield

Orjinal Adı: Garfield: The Movie

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Peter Hewitt

Film Türü: Komedi

Yapımcı: John Davis Senaryo: Joel Cohen, Alec Sokolow
Görüntü Yönetmeni: Dean Cundey
Müzik: Christophe Beck
Oynayanlar: Bill Murray (Garfield` nın sesi), Breckin Meyer (Jon Arbuckle), Jennifer Love Hewitt (Liz Wilson, Ph.D.), Stephen Tobolowsky (Walter J. Chapman), Geoffrey Gould (Sütçü)
Yapım: 2004 ABD
Dağıtımcı: Özen Film

Fragman Adresi: http://www.apple.com/trailers/fox/garfield/

Orjinal Sitesi: http://www.garfieldmovie.com/

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trBelirsiz..
Amerika`nın ve dünyanın en favori ve en tembel kedisi yıllarca beklenen filmi ile beyaz perdede. Live action /cgi adaptasyonu olarak sinemaya aktarılan film 2600 bölümlük çizgi romanı ve 260 milyon seveni ile dünyaya açılmayı bekliyor...

Breckin Meyer (Road Trip) Garfield`ın sahibi John Arbuckle`ı Jennifer Love Hewitt (Heartbreakers) ise Liz Wilson`ı canlandırıyor. Garfield`ın seslendirmeni ise sinema sektörünün duayen oyuncularından Bill Murray. Filmde ayrıca Will & Grace`in tanınmış oyuncusu Debra Messing (çok sevimli bir kedi olan Garfield`ın sevgilisi Arlene ), Brad Garrett (Everyone Loves Raymond) komşu evin dobermanı Luca`yı ,Allan Cumming ise Persnikitty`i seslendiriyor.

Bilgisayar destekli efektler ile uzun çabalar sonunda yaratılan bu muhteşem kahramının görüntüleri elbette ki tam ona yakışır güzellikte.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu