Geleneksel Ramazan Sofralarından Eşsiz Lezzetler Barceló`da!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Geleneksel Ramazan Sofralarından Eşsiz Lezzetler Barceló`da!

Barceló Eresin Topkapı, Ramazan ayı boyunca siz değerli misafirlerini sevdiklerinizle, dostlarınızla ve arkadaşlarınızla zengin iftar sofralarında birbirinden leziz Türk-Osmanlı yemekleriyle ağırlıyor.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAğustos 11, 2011

11.08.2011

Barceló Eresin Topkapı, Ramazan ayı boyunca siz değerli misafirlerini sevdiklerinizle, dostlarınızla ve arkadaşlarınızla zengin iftar sofralarında birbirinden leziz Türk-Osmanlı yemekleriyle ağırlıyor. Barceló Eresin Topkapı`da Semazen gösterisi ve canlı fasıl müziği eşliğinde açık büfe 60 TL. Barceló Saray`da fasıl müziği, 38 TL`den başlayan set menü ve 44 TL açık büfe fiyatlarla.

Barceló Ankara Altınel`de restaurant veya bahçede fasıl müziği ve zengin iftar menüleri 35 TL`den başlayan fiyatlarla. Özel ve tadına doyulmaz bir iftar yemeği için rezervasyonlarınızı şimdiden yaptırın! Ayrıca özel grup promosyonlarımızın detayları için bizi arayın.

Ramazan`ın güzelliğini birlikte yaşayalım...

Adres: Millet Cad. No:186, 34270 Topkapı / İstanbul
Telefon: 0212 631 12 12
Web: www.barcelo.com

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu