Gençliğinizi İfade Eden Açıyı Düzeltin! Lancome Rénergie Lift Volumetry

Alışveriş Alışveriş Gençliğinizi İfade Eden Açıyı Düzeltin! Lancome Rénergie Lift Volumetry

Tarihler: 10 Şubat 2010 Çarşamba ~ 10 Mart 2010 Çarşamba

Firma: Lancome

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trŞub 10, 2010 ~ Mar 10, 2010
Kadınlar 40’lı yaşlarda güzel ve çekicidir, fakat zamanla ciltlerinde gözle görülür etkiler belirir. Volumetri teknolojisinden esinlenen Lancôme, kozmetik liftingi yeni bir boyuta taşıdı… Cildin gençliğini ifade eden açıyı düzelten özel bakım kremi Lancôme Rénergie Lift Volumetry’yi yarattı.

40’lı yaşlardan itibaren zamana yenik düşen cilt dokusunda, hem kişinin genetik mirasına, hem de hormonal değişiklikler, stres, yorgunluk, güneş ve hava kirliliğinden kaynaklanan çevresel zararlar gibi birçok dış faktöre bağlı etkiler görülür.

Tüm bu etkiler sonucunda hücresel aktiviteler yavaşlar ve hücre dışında bulunan sıvı bozulur. Cildi destekleyen yapıda gevşeme oluşur ve genç ifadeyi ortaya çıkaran yüz ovali belirginliğini kaybeder. Özellikle yüzün alt kısmında sarkma; yüzde yorgun, ağır ve üzgün bir ifade gibi yüz hacminde değişimler görülür.

Lancôme, tüm bu etkileri, yüzün iki ayrı kısmında inceledi:
• Yüzün üst kısmında: Şakaklarda kırışıklıklar, gözaltında torbalar ve morluklar, burundan dudaklara inen çizgilerde belirginleşme, yanaklarda dolgunluk kaybı ve çökmeler gözlenir. • Yüzün alt kısmında: Alt çene ve boyun bölgesinde sarkma gözlenir, gıdı oluşur, dudak yapısı incelir.

Çığır açan tüm bu bilgiler ışığında, Lancôme, kozmetik liftingi yeni bir boyuta taşıdı. “Volumetrik” tekniklerinden esinlenerek, hücresel iletişimi güçlendiren GF-VolumetryTM kompleksi geliştirdi ve bu teknolojiyi yeni Lancôme Rénergie Lift Volumetry bakım kremine taşıdı.

Lancôme Rénergie Lift Volumetry, cilt kalitesini ve sıkılığını sağlayan hücresel iletişim elementlerinin (büyüme faktörlerinin) sentezini, stoklanmasını ve dağıtılmasını düzenleyerek, GF Volumetry kompleksi sayesinde hücresel iletişimi güçlendirir.

Elde Edilen Etkiler…
Lancôme Rénergie Lift Volumetry, zengin içerikli ve kadifemsi yapısı ile cildi anında nemlendirir ve yeniler. Yüzün gençliğini ifade eden açıda 8° düzelme sağlar (4 hafta boyunca 43 kadın üzerinde klinik değerlendirmelerle test edilmiştir). Yüz ve boyun bölgesini sıkılaştırarak, gerginliğini kazandırır. Yanaklarda dolgun görünüm sağlar. Yüz ovali belirginleşerek, hatları ortaya çıkarır.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu