5* Majestic Princess İle Avustralya - Yeni Zelanda

5* Majestic Princess İle Avustralya - Yeni Zelanda

Gezi Rehberi 5* Majestic Princess İle Avustralya - Yeni Zelanda

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Sydney - Melbourne - Hobart - Dunedin - Tauranga - Auckland

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Singapur Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Singapur - Singapur - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Şub 15, 2019 ~ Mar 4, 2019

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Singapur

İstanbul Havalimanı, Dış Hatlar Terminali, Singapur Havayolları kontuarı önünde saat 11.30’da buluşma. Check-in, pasaport ve gümrük kontrolleri sonrası Emirates Havayollarının SQ 391 no’lu seferi ile saat 14.25’de Singapur’a hareket. Geceleme uçakta.

2. Gün

Singapur - Sydney

Yerel saat ile 05.45’de Singapur’a varış. Burada yapacağımız aktarma sonrası, Singapur Havayollarının SQ 241 no’lu seferiyle saat 07.05 ‘de 1769 da ünlü İngiliz denizci Kaptan James Cook tarafından tesadüfen bulunmuş kıta olarak bilinen Avustralya’nın (Okyanusya) doğu kıyısındaki en güzel şehri Sydney’e hareket. Yerel saat ile 17.55’de Sydney’e varış. Havalimanında bizleri bekleyen aracımız ile otelimize transfer. Odaların dağılımı sonrası serbest zaman. Geceleme otelimizde.

3. Gün

Sydney

Kahvaltı sonrası arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Sydney şehrini tanıtan şehir turuna katılabilirler. Bu turumuz esnasında dünyaca ünlü deniz kabuğu şeklindeki Sydney Opera Binası (Bu binayı mimarı bir restoranda peçete kağıdı üzerine çizip projelendirmiştir), Harbour Bridge, Darling Harbour, şehrin en hareketli bölgesi olan Kings Cross ile Sydney’e ilk gelen göçmenlerin mahalleleri olan Paddington ve Rocks, at binenlerin gözde parkı Hyde Park, Centennial Park, Camp Körfezi, kıtanın ilk askeri kışlası olan Barracks, Noel’de ve yılbaşında binlerce insanın toplanıp eğlenceler düzenlediği, ayrıca surf ve dalgalara karşı büyük sandal yarışmalarının yapıldığı, barların, pubların, restoranların bulunduğu ünlü Bondi Beach, Tamarama Beach göreceğimiz yerlerden bazıları. Tur sonrası alışveriş yapmak için serbest zaman. Geceleme otelimizde.

4. Gün

Sydney(Gemi)

Kahvaltı sonrası Sydney limanında demirli olan gemimize transfer. Pasaport ve check-in işlemlerinin ardından kabinlere yerleşme. Akşam yemeğinizi seçmiş olduğunuz saat diliminde, rezervasyonunuzun yapılmış olduğu büyük restoranda veya diğer restoranlarda alabilirsiniz Gemimiz Sydney limanından saat 18.30‘da hareket edecek.                                                                                    .

5. Gün

Denizde Seyir

Tüm gün gemideki aktivitelerden yararlanabilirsiniz.

6. Gün

Melbourne, Avustralya

Limana Varış : 08.00 Limandan Hareket : 18.00

7. Gün

Denizde Seyir

Tüm gün gemideki aktivitelerden yararlanabilirsiniz.

8. Gün

Hobart, Tazmanya

Limana Varış : 08.00 Limandan Hareket : 18.00

9. Gün

Denizde Seyir

Tüm gün gemideki aktivitelerden yararlanabilirsiniz.

10. Gün

Denizde Seyir

Tüm gün gemideki aktivitelerden yararlanabilirsiniz.

11. Gün

Fiordland Milli Park Bölgesinden Seyir Halinde Geçiş

Limana Varış : 07.00 Limandan Hareket : 16.00

12. Gün

Port Chalmers (Dunedin), Yeni Zelanda

Limana Varış : 08.00 Limandan Hareket : 18.00

13. Gün

Akaroa (Christchurch), Yeni Zelanda

Limana Varış : 08.00 Limandan Hareket : 18.00

14. Gün

Denizde Seyir

Tüm gün gemideki aktivitelerden yararlanabilirsiniz.

15. Gün

Tauranga (Rotorua), Yeni Zelanda

Limana Varış : 04.30Limandan Hareket : 16.00

16. Gün

Auckland

Yerel saat ile 07.00’da Auckland Limanına varış. Kahvaltı sonrası gemiden çıkış işlemleri ve otelimize transfer. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra Auckland turu. Auckland Limanı ve Köprüsü, Şehir Katedrali, Marina, Üniversite Binası, Auckland Müzesi, Kelly Tarlton Su Dünyası, Mission Point Bölgesi, Skytower göreceğimiz yerler arasındadır. Geceleme otelimizde.

17. Gün

Auckland - Singapur

Kahvaltı sonrası otelden çıkış işlemleri ve havalimanına transfer. Check-in ve Pasaport kontrolü sonrası, Singapur Havayollarının, SQ 286 no’lu seferi ile saat 15.35’de Singapur’a hareket. Yerel saat ile 21.00’da Singapur’a varış.

18. Gün

Singapur - İstanbul

Burada yapacağımız aktarma sonrası Singapur Havayollarının, SQ 392 nolu seferi ile saat 01.50’de İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 08.25’de İstanbul’a varış. Turumuzun sonu.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Transferler

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Kişisel Harcamalar

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Ekstra Turlar

+ İçecekler

+ Liman ve Havaalanı Vergileri

+ Bahşişler

+ Vize Ücreti

*Programda belirtilen saatler Singapur Havayolları ve Princess Cruise şirketlerinden alınmıştır. Saatlerde olabilecek herhangi bir değişiklikten acente sorumlu değildir. Dolayısıyla herhangi bir saat değişikliğinden ötürü acente programın içeriğini ve hizmet muhteviyatını bozmadan günlerde oynama yapabilir. 
*Uçak yolculuğu esnasında her yolcunun kabin içine 36 cm (yükseklik) x 23 cm (en) x 56 cm (boy) ebatlarında bir parça eşya alma hakkı vardır. Bununla birlikte her yolcu uçağın bagajına vermek kaydıyla yanına 1 adet en fazla 20 kilo olan valiz alabilme hakkına sahiptir.  
*Gemi yolculuğu sırasındaki alacağınız akşam yemeklerinden 2’si resmi akşam yemeğidir ve burada yemek isteyen her erkek yolcumuzun yanında en az bir adet takım elbise, bayanların da en az 1 adet gece elbisesi bulundurmak zorundadırlar. 
*Gemi seyahati esnasında grubumuzun akşam yemek alacağı restoran ve masalar daha önceden belirlenmiş ve isimlere göre numaralandırılmış olacaktır. Dolayısıyla gemide alınacak ilk öğün yemekten son öğün yemeğe kadar herkes daha önceden belirlenen yerlerde oturacaktır. Ancak arzu edenler yemeklerini geminin başka restoranlarında da alma hakkına sahiptirler. 
*Özellikle gemi seyahatiniz esnasında sizlere başkalarının telefon ile ulaşması son derece zordur. Geminin uydu sistemi ile görüşmeler sağlanabilir ancak dakikası yaklaşık 17 USD civarındadır.(taxlar dahil).
*Gemiye check-in esnasında istisnasız her yolcunun (çiftlerde sadece 1 kişi) kabin anahtarları alınırken gemi resepsiyonuna kredi kartını ibraz etmesi veya nakit depozit yatırması gerekmektedir. Bu ibraz sonucunda her kredi kartından kişi başına ortalama 300 USD’lik bir provizyon çekimi yapılacaktır. Bunun nedeni sizler gemiye check-in yaptıktan sonra seyir esnasında gemi içinde yapacağınız harcamalar içindir. Gemi içindeki
harcamalarınızı ise (içki, meşrubat veya alkollü içecekler için)gemi resepsiyonu tarafından sizlere verilecek olan manyetik kartlar ile yapabileceksiniz. Gemide alışveriş ve casino haricinde hiç bir yerde nakit para geçmemektedir. Tüm harcamalarınızı odalarınızdaki televizyonlardan öğrenebilirsiniz.
*Gemiye içki sokmak kesinlikle yasaktır. 
*Gemi seyahatimizin başlangıcında grubumuzun tüm valizleri için belirli renklerde valiz etiketleri tahsis edilecektir. Bu etiketlerin eksiksiz doldurulması valizlerinizin kabinlerinize doğru olarak gelmesi açısından önemlidir.  
*Valizlerinizi geminin ilk kalkış gününde akşam geç vakite kadar kamaralarınıza gelmeyebilir. Bu yoğunluk ve kalabalıktan kaynaklanan ve kesinlikle geminin sorumluluğunda olan bir durumdur. Onun için gemiye bineceğiniz ilk gün elzem olan ihtiyaçlarınızı küçük bir el çantasına koyup yanınıza almanızda fayda vardır. 
*Geminin uydu bağlantılı internet sisteminden faydalanabilirsiniz. Dakikası yaklaşık 1,5 USD civarındadır.
*Geminin kalkış saatlerine kesinlikle riayet edilmesi gerekmektedir. Limanlarda gemimizin kalkış saatinden en geç 30 dakika önce gemiye giriş yapılması gerekir. Aksi takdirde gemiye giriş yapamayabilirsiniz. Böyle bir durumdan da acente sorumlu olmayacaktır. 
*Gemi seyahatimizin sonunda ise valizlerinizi toplayarak bir gece önceden kabinlerinize daha önceden bırakılacak etiketleri takarak saat 00.00’a kadar kabin kapılarınızın önüne bırakmanız gerekmektedir.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT