5* Swiss Emerald İle Rhone Nehri - Güney Fransa

5* Swiss Emerald İle Rhone Nehri - Güney Fransa

Gezi Rehberi 5* Swiss Emerald İle Rhone Nehri - Güney Fransa

Vize: Vize Zorunlu

Gezilecek Yerler: Lyon - Avignon - Arles - Chateau - Le Pouzin

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: İstanbul - Lyon - Lyon - İstanbul -

Paylaş:

istanbul.net.tr Nis 1, 2019 ~ Nis 5, 2019

Tur Programı

1. Gün

İstanbul - Lyon

İstanbul Yeni Havalimanı, Dış Hatlar Terminali, Türk Havayolları kontuarında saat 05.30’da buluşma. Check-in ve Pasaport işlemleri sonrası Türk Havayolları’nın TK1807 sefer sayılı uçuşu ile saat 08.25’de Lyon’a hareket. Yerel saat ile 10.55’de Lyon’a varış ve 5*Dlx Suite nehir gemimize transfer. Gemimize check-in işlemlerimizi tamamladıktan sonra saat 13.30’da Vienne’e hareket. Saat 16.00’da Vienne şehir merkezinde serbest zaman sonrası saat 18.30’da Avignon’a hareket. Akşam yemeği ve geceleme gemimizde.

2. Gün

Avignon - Lumieres

Limana Varış: 13.30 / GecelemeEkstra Tur: Baux de Provence * Carrieres de

3. Gün

Avignon - Arles

Avignon Limana Varış:--- / Limandan Hareket:10.00Arles  Limana Varış:13.00 - Limandan Hareket: 22.00Ekstra Tur: Aix en Provence * Salon de

4. Gün

Chateauneuf - Le Pouzin

Chateauneuf  Limana Varış: 08.00 / Limandan Hareket: 09.00Le Pouzin  Limana Varış: 13.00 / Limandan Hareket: 14.00Ekstra Tur: Grignan Şatosu * Trüf Mantarı

5. Gün

Lyon - İstanbul

Saat 03.00’da Lyon limanına varış. Kahvaltı sonrası gemiden çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra Lyon turuna katılıp, Saone ve Rhone nehirlerinin birleştiği, 2000 yıllık tarihi ile Paris ve Marsilya’dan sonra Fransa’nın en büyük üçüncü şehri, gastronominin başkenti Lyon şehrini keşfedebilirler . Tur sonrası Havalimanına transfer. Check-in ve Pasaport işlemleri sonrası Türk Havayolları’nın TK1810 sefer sayılı uçuşu ile saat 18.20’de İstanbul Yeni Havalimanına hareket. Yerel saat ile 22.30’da İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Transferler

- İkramlar

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Vize Ücreti

+ Vize Ücreti (Ankara)

+ Vize Ücreti (İzmir)

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Liman ve Havaalanı Vergileri

+ Bahşişler

+ İçecekler

+ Seyahat Sağlık Sigortası

+ Seyahat Sağlık Sigortası

* Seyahate ilişkin Gemi Biletleri, uçak biletleri seyahate 48 saat kala misafirlere iletilmektedir. Katılımcılar bu biletleri ve detayında yer alan bilgilendirmeleri okumak ve kontrol etmekle yükümlüdür.
* Nehir su seviyeleri ve liman şartları değişimi nedeniyle Gemi firması programda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Limanlara varış ve hareket saatleri nehir trafiğine göre değişebilir.
* Tura katılım için acentemiz tarafından bildirilen saatlerde belirtilen havalimanında ya da geminin yanaşacağı limanda hazır bulunmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında tamamlamayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında tamamlayan ancak uçağa ya da gemiye binemeyen yolcuların seyahati gerçekleştirememelerinden acentemiz sorumlu değildir. Uçağı ya da gemiyi kaçıran yolcuların tura dahil olmaları için gerekli olacak gidiş-dönüş yeni uçak biletleri ya da gemiye ulaşabilecekleri limana ulaşımları ve gidilecek bölgedeki transferlerine dair oluşacak tüm masraflar kendilerine aittir.
* Gemilerin limandan ayrılış saatleri ile ilgili bilgiler gemi içerisinde anons ya da bilgi panoları ile duyurulmaktadır. Misafirler bu bilgileri takip etmekle yükümlüdür. Gemi kalkışının kaçırılması durumunda gemiye farklı bir limandan binerek seyahate devam etmeleri için ya da seyahati yarıda keserek geri dönüşleri için oluşacak olan tüm masraflar yolcuya aittir. Seyahatin yarıda kesilmesi durumunda tur ücreti iadesi yapılamaz.
* Yurtdışı gezilerinde seyahatin bitiş tarihinden en az 6 ay süreli ve Yasal olarak geçerli pasaport olması mecburidir. Yolcu pasaportlarının hasar görmemiş/yıpranmamış/yırtılmamış olması boş vize sayfası olması zorunludur. Yolcuların gidilecek ülkelere giriş için gerekli olan yasal yükümlülükleri yerine getirmeleri zorunludur. Bu kurallara uyulmaması durumunda havalimanlarında yolcuların uçuşa alınmaması sonucu doğan zararlardan yolcularımız bizati sorumludur.
* Acentemiz, Yolcu ile konsolosluk arasında aracı konumundadır. Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda vize vermeme hakkına sahiptir, Yolcunun vize alamaması ile ilgili olarak acentemizin hiçbir sorumluluğu yoktur. Acentemiz sadece Aracı kurum görevini üstlenmektedir. Şahsi vize başvurularında acentemizin herhangi bir yaptırımı ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Tüketiciler bu şartları kabul ederek tura kayıt yaptırmışlardır.
* Programda ekstra olarak belirtilen geziler yeterli katılım olmaması halinde yapılamayabilir. Veya kişi sayısı yeterli sayının altında ise ve yapılması yolcular tarafından isteniyor ise, tur fiyatı rehber tarafından talep doğrultusunda revize edilebilir. Turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından acentemiz sorumlu tutulamaz.
*Tura iştirak eden yolcuların, şahsi eşyaları, çantaları, valizleri kendi sorumluluğunda olup, unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Unutulan eşyaların bulunma durumlarında Ülkeye ve/veya kişiye ulaştırılması sırasında yapılan masraflar eşya sahibine aittir.
* Acentemiz, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini (otel içeren paketlerde) değiştirme hakkını saklı tutar. 3-4 kişilik kabinlerde ilave yatak uygulaması olup, 3. Ve var ise 4. yatak standart yataktan küçüktür. Fiyat listesinde belirtilen Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.
* Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez.
* Gemide tam pansiyon konaklama birinci gün akşam yemeği ile başlar, son gün kahvaltı ile sona erer.
* Tüm dünya cruise gemilerinde olduğu gibi, gemi şirketi, bazı durumlarda, bazı kabinleri misafirlerin satın aldıkları kabin kategorisinin üst kategorisine ücretsiz upgrade edebilmektedir. Genellikle son dakikada, bazı kabin kategorilerinin dolması sonucu ortaya çıkan bu durum tamamen gemi firmasının inisiyatifinde olup, tur firmasının herhangi bir etkisi bulunmamaktadır. 
* Nehir Su seviyesindeki olağanüstü azalma veya artış durumlarında kaptanın insiyatifinde uğranılan limanlar değişiklik gösterebilir. Nehir trafiğine göre program saatleri, varış ve kalkışlar değişiklik gösterebilir.
* Ekstra Turların bedeli, turun ilk gününde, sadece EURO üzerinden, görevli personele yapılır. Kredi kartı ile ödenemez ve ücret iadesi ancak hastalık durumunda mümkündür.
* Bazı ekstra turlar tam günlük ve öğle yemeği içermeyen programlardır. Dolayısıyla ekstra turlara katılmadan önce gemi restoranından sandwich, meyve vb yiyecekleri ücretsiz olarak kendiniz hazırlayıp yanınıza alabilirsiniz yada gemi tarafından verilecek olan ‘’Lunch Box’’ lardan temin edebilirsiniz.
* Programda ekstra olarak belirtilen geziler minimum 15 kişi katılımcı için geçerli olup, yeterli katılım olmaması halinde yapılamayabilir.
* Ekstra tur otobüsleri sadece ekstra tura katılmış misafirler içindir ve turlara katılmayan misafirler bu otobüslerden yararlanamazlar.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT