Ankara'dan Promosyon Baştansona Büyük Tayland Turu

Ankara'dan Promosyon Baştansona Büyük Tayland Turu

Gezi Rehberi Ankara'dan Promosyon Baştansona Büyük Tayland Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Bangkok - Chiang Rai - Chiang Mai - Pattaya - Phuket

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Türk Havayolları İle

Kalkış Noktaları: Ankara - İstanbul - Bangkok - Phuket - İstanbul - Ankara -

Paylaş:

istanbul.net.tr Mar 24, 2018 ~ Nis 1, 2018

Tur Programı

1. Gün

Ankara - İstanbul - Bangkok (Geceleme Uçakta)

Ankara Esenboğa Havalimanından Türk Havayollarının TK2167 seferi ile saat 19.00'da İstanbul'a hareket ve 20.15'de varış. İstanbul Havalimanından Türk Havayolları TK068 tarifeli seferi ile 01.25'de Bangkok'a hareket ve geceleme uçakta. Ertesi günü 14:50'de varış. 03 Şubat 2018 - 10 Şubat 2018 - 17 Şubat 2018 - 24 Şubat 2018 - 10 Mart 2018 - 24 Mart 2018 Hareketli Turlarımızın Uçuş Saati:Ankara Esenboğa Havalimanından Türk Havayollarının TK2167 seferi ile saat 19.05'de İstanbul'a hareket ve 20.15'de varış. İstanbul Havalimanından Türk Havayolları TK068 tarifeli seferi ile 01.55'de Bangkok'a hareket ve geceleme uçakta. Ertesi günü 14:50'de varış.

2. Gün

Bangkok

14.50’de Bangkok'a varışımızı takiben , özel aracımız ile yapılacak olan Bangkok panoramik şehir turunda Altın Buddha tapınağı, Uyuyan Buddha tapınağı, çiçek pazarı, Çin mahallesi, parlamento binası, demokrasi anıtı görülecek yerlerden bazılarıdır. Bu turumuz esnasında hem Bangkok’un egzotik güzelliğini hem de Tayland’ı derinden etkileyen Budizmi daha yakından tanıma fırsatımız olacaktır. Tur bitimini takiben otelimize transfer. Öğleden sonra arzu eden misafirlerimiz Extra Bangkok Kanallar Turuna (40 Euro) katılabilirler. Bu turumuzda Bangkok’un meşhur su kanallarında tekneler ile yapacağınız gezinti unutulmaz anılara sahip olmanızı sağlayacaktır. Akşam, Extra Sea Food Restaurant ve Patpong Gece Pazarı Turu (20 Euro) ''Eğer Yüzüyorsa Bizde Vardır!'' Sloganı ile bizleri karşılayan bu görkemli restorana vardığımızda, Önce bu 2000 kisilik büyük restoranın MARKET bölümünden seçeceğimiz deniz mahsulleri ve tropikal meyve, sebzeleri satın alıp, masamıza oturduğumuzda, her biri deniz mahsulleri konusunda uzman görevlilere seçtiğiniz yiyeceklerin nasıl pişirileceği ve servis edileceğini söylüyoruz. Afiyet olsun... Yemeğin  ardından dünyaca ünlü tüm markaların taklit ürünlerinin bulunduğu Gece Pazarında alışveriş yapabilirsiniz. Geceleme otelinizde.

3. Gün

Bangkok

Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. Arzu edenler 07.30 hareket ile extra CNN Televizyonunun jeneriklerine giren dünyaca ünlü Yüzen Çarşı turuna (50 Euro) katılabilirler, Hindistan Cevizi ciftligi, meşhur Tik ağacı atölyesi ve dar kanalların içinde yerel köylülerin el emeklerinin satıldığı yerlerden alışveriş yapma imkanı bulabilirler..  Aksam 18.30 hareket ile Extra Siam Niramit Show (60 Euro)... Büyük Siam Krallığı döneminden essiz sahneler ve özellikle cennetin anahtarına ulaşmak için yapılan o muhteşem festival görüntüleri ile büyüleneceksiniz...  Geceleme otelinizde.

4. Gün

Bangkok - Chiangrai

Sabah bizlere özel hazırlanmış kahvaltı paketlerimizi alarak Otelden Check-out işlemleri sonrası özel aracımız ile otelden ayrılış… Bangkok havalimanına transfer…  Chaingrai’a varışımızı takiben kameralarınızı hazırlamayı unutmayın… Muhteşem Büyük Beyaz tapınağı (Rong Khun Tapınağı) ziyaret edeceğiz. Kısa bir doğa panoramasının ardından otele varış ve dinlenme. Aksam üzeri dileyen misafirlerimiz, yorgunluklarından kurtulmak için ünlü Thai sağlık masajını extra olarak deneyebilirler. Geceleme otelinizde.

5. Gün

Chiangrai - Chiangmai

Sabah bizlere özel hazırlanmış kahvaltı paketlerimizi alarak Otelden Check-out işlemleri sonrası özel aracımız ile otelden ayrılış…Özel aracımız ile Chiangmai’a geçeceğiz. Yol boyunca uyumak yerine cevrenizi izleyerek bu harika doğayı keşfetmenizi öneriyoruz. Varışımızı takiben , özel aracımız ile yapılacak olan Extra Chiangmai Panoramik Şehir Turu ve Uzun Boyunlu Kadınlar Koyu Turunda (40 euro) Doi Suthep tapınağını ve bir inanışa güre atalarının ejderha olduğuna inanan uzun boyunlu kadınlar köyünü ziyaret edeceğiz. Bu turumuz esnasında hem Chiangmai’in egzotik güzelliğini hem de Tayland’ı derinden etkileyen Budizmi daha yakından tanıma fırsatımız olacaktır. Akşam üzeri arzu eden misafirlerimiz Extra Chiangmai Gece Safarisi Turuna (60 Euro) katılabilirler. Bu turumuzda ilk olarak rengarenk çiçekler ve bitkilerin arasında yırtıcı olmayan zararsız bir çok doğa hayvanı ile serbest yürüyüş yapacaksınız. Ardından mekanın özel aracıyla Aranızda Hiçbir Engel Olmadan! kaplanlar, leoparlar, jaguarlar ve daha birçok vahşi hayvani görebilme imkanı bulacaksınız. Tur bitimi otele dönüşü ve arzu eden misafirlerimiz tur rehberleri ile birlikte serbest yürüyerek Dünyaca ünlü Chiangmai Gece Pazarına alışverişe gidebilecekler… Geceleme otelinizde.

6. Gün

Chiangmai - Bangkok

Sabah bizlere özel hazırlanmış kahvaltı paketlerimizi alarak Otelden Check-out işlemleri sonrası özel aracımız ile otelden ayrılış… Chiangmai havalimanına transfer… Tarifeli sefer ile dönem yoğunluğuna göre Bangkok bağlantılı ya da direk ara uçuşunuz. (Uçuş süresi 2-3 saat…) Varışımızı takiben extra Geleneksel Thai Dansları, Evlilik Seremonisi, Fillerin  Birbirinden ilginç showlarını ,500 hektarlık alana kurulmuş Botanik Bahçesi ve Orkide Bahçelerini kapsayan Nong Nooch Tropical Garden & Dance Show (40 Euro) turuna katılabilirsiniz. Bu keyifli gezimizin ardından Kraliyet ailesine ait olan Dünyaca ünlü Mücevher Fabrikasını ziyaret edeceğiz. Thailand’in en ünlü eğlence beldesi olan Pattaya varış ve otelimize yerleşme.. Aksam arzu eden misafirlerimiz extra Dünyaca ünlü Alcazar Show Turuna (40 Euro) katılıp VIP koltuklarından birbirinden ilginç sahne ve kostümlerin değiştiği showları seyredebilirler. Show sonrasında sizleri bir SUPRİZ bekliyor. Geceleme otelinizde.

7. Gün

Pattaya - Phuket

Sabah kahvaltımızın ardından dileyen misafirlerimiz için sabah 08.00 hareket ile Extra Million Year Stone Park Ve Timsah Çiftliği Turu (30 Euro) Çevresi tamamı orijinal volkanik taşlar ile donatılmış bu parkta,Timsah çiftliğinde yüzlerce timsahı bir arada görme olanağı,Timsah show, Kaplan ve yavrusu ile fotograf cektirme fırsatı bulacaksınız… Tur bitimi hotele donus ve Bangkok havalimanına transfer… Tarifeli sefer ile ara uçuşunuz. (Uçuş süresi 1 saat…) Phuket’e varışımızı takiben özel aracımız ile otelimize transfer. Akşam arzu eden misafirlerimiz extra olarak 18.00’da düzenlenecek olan Açık büfe aksam yemekli Fantasea Show Turu’na (80 Euro) katılabilirler..Geceleme otelinizde. Geceleme otelinizde.

8. Gün

Phuket

Sabah kahvaltısindan sonra dileyen misafirlerimiz için extra 07.30 hareket ile tam günlük öğle yemekli (VIP) Phi Phi Adası Turu (80 Euro) yapılacaktır…Geceleme otelinizde.

9. Gün

Phuket - İstanbul - Ankara

Sabah özel aracımız ile Phuket havalimanına transfer. Türk Havayolları TK0173 tarifeli seferi ile 05.30'da hareket ile İstanbul Havalimanına 12.00'de varış. Türk Havayollarının TK2162 16:00 Uçağı ile Ankara'ya hareket ve 17:10'da Ankara'ya varış ile Turumuzun sonu…03 Şubat 2018 - 10 Şubat 2018 - 17 Şubat 2018 - 24 Şubat 2018 - 10 Mart 2018 - 24 Mart 2018 Hareketli Turlarımızın Uçuş Saati:Sabah özel aracımız ile Phuket havalimanına transfer. Türk Havayolları TK0173 tarifeli seferi ile 05.50'de hareket ile İstanbul Havalimanına 12.55’te varış. Türk Havayollarının TK2162 16:00 Uçağı ile Ankara'ya hareket ve 17:10'da Ankara'ya varış ile Turumuzun sonu…

Fiyata Dahil Hizmetler

- Ekonomi Sınıfı Uçuşlar

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Alan - Otel / Otel - Alan Transferleri

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Yurtdışı Çıkış Harcı

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Seyahat Sağlık Sigortası

+ Seyahat Sağlık Sigortası

Promosyon Turlarda; İptal, Değişiklik ve İade Yapılamaz.


Avantajlı Ekstra Tur Paketi 520 Euro Yerine, 490 Euro 
(12 Tur Toplamıdır.)
Bangkok: Kanallar Gezisi / Yüzen Çarşı / Seafood Market & Patpong Gece Pazarı / Siam Niramit Show
Chiangmai: Chiangmai Pamoramasi / Uzun Boyunlu Kadınlar Köyü / Gece Safarisi
Pattaya: Timsah Çiftliği / Nong Nooch Tropical Bahçesi / Alcazar Show 
Phuket: Phi Phi Adası / Fantasea Show 

  • Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir.
  • Rezervasyon esnasında misafirlerimizin pasaport no, doğum tarihi ve pasaportun alınış/son kullanma tarihi bilgilerinin alınması gerekmektedir.
  • Tura katılan kişilerin seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.
  • Yurtdışı Çıkış Harcının, seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödenmesi ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.
  • Acente, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
  • Ekstra turların günleri; içeriğe bağlı kalmak kaydı ile katılımcı sayısına (Mimimum 20 kişi), müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna, uçuş saatlerinde oluşabilecek değişikliklere göre rehber tarafından değiştirilebilir.
  • Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Panoramik şehir turları; müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
  • Yol üzeri yapılacak ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz, rehber tarafından belirlenen mola yerinde bekleme yapacaklardır. (Benzin istasyonu, Dinlenme tesisleri, Market Vb.)
  • 3 kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilmektedir. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. Yatak standart yataktan küçüktür.
  • 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir.  Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan yaş grubuna uyan,  “tek çocuk” için geçerlidir.
  • Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısından farklıdır. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı (Çay/kahve, kuruvasan ve marmelat) olarak ayrı salonda verilebilir.
  • Otellere giriş saatleri uluslar arası kurallarca belirlenmiş olup,  giriş saat 14:00 - 15:00 arasındadır. Çıkış saatleri 10:00 - 12:00 arasındadır.
  • Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında satışa sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
  • Fuar, kongre, konser, etkinlik,  spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller, belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir.
  • Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz.
  • 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
  • Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir.
  • Uçak saatlerine bağlı olarak programda değişiklik olabilir.
  • Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
  • Otobüslü turlarımızda, rezervasyon esnasında kesinlikle “Koltuk Numarası” garantisi verilmez. Otobüslü turlarımızda kullanılacak araç tipleri, katılımcı sayısına göre belirlenmektedir.
  • T.C. Yeşil Pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin pasaport alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir.
  • Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Seyahat bitiş tarihi sonrası, pasaport geçerlilik süreleri ülkelere göre minimum 3 ay ile 1 yıl aralığında değişkenlik göstermektedir. Ülkelerin talepleri olan pasaport geçerlilik süresi bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Aksi durumda misafirlerimiz ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir.
  • Schengen bölgesine seyahat edecek herhangi bir pasaport tipine sahip misafirlerin eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri talep edilebilir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.
  • Schengen Vizesi istenen destinasyonlara yapılan gezilere katılacak T.C. Vatandaşı misafirlerin mutlaka vize geçerliliğini, çok girişli olup olmadığını, kullanım süresinin bitişini kontrol etmesi gerekmektedir.
  • T.C. vatandaşı olsa dahi, yurt dışı gezisine farklı bir ülkeden sahip olduğu pasaport ile çıkacak misafirlerimizin, seyahat edeceği ülke(ler)de vize uygulaması olup olmadığı hakkında, ilgili konsolosluğa başvurarak bilgi alması gerekmektedir.
  • Turun iptali durumunda vize ücreti iade edilmez. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Tatilsepeti.com sorumlu değildir, sorumluluk misafire (yolcuya) aittir.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT