Bodrum Didim Şirince Kuşadası Yüzme Turu

Bodrum Didim Şirince Kuşadası Yüzme Turu

Gezi Rehberi Bodrum Didim Şirince Kuşadası Yüzme Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Kordon - Çeşme - Alaçatı - Bodrum - Apollon Tapınağı - Şirince

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 22.00 Yenibosna Airport Avm Otoparkı - 22.30 Şişli Merkez Ofis Önü - 23.30 Kadıköy Tepe Nautilus AVM Yanı - 23.45 Kartal Yemek Center - 00.00 Gebze Center Avm Önü -

Paylaş:

istanbul.net.tr Ağu 5, 2020 ~ Ağu 9, 2020

Tur Programı

1. Gün

Gece Yolculuğu

Turumuz,  22.00 Yenibosna Airport Avm Otoparkı - 22.30 Şişli Merkez Ofis Önü - 23.30 Kadıköy Tepe Nautilus AVM Yanı (Ayrılık Çeşme Metro İstasyonu İspark Otoparkı)  - 23.45 Kartal Yemek Center -00.00 Gebze Center Avm Önünden hareket ile gece yolculuğumuza başlıyoruz.

2. Gün

İzmir – Konak Meydanı – Kordon - Asansör - Çeşme – Çeşme’de Yüzme Molası – Ilıca - Alaçatı - Alaçatı Pazarı – Alaçatı Sokakları

Turumuz, 00.00 İzmit Halk Evi Durağı (İzmit - Adapazarı yönünden) - 02.00 Bursa Almira Otel önünden 07.30 Ege Üniversitesi Bornova Sapağı Önünden sizleri otobüsümüze alarak Bursa – Balıkesir güzergâhını takiben İzmir’e hareket ediyoruz. Sabah 08.30 – 09.00 saatleri arasında İzmir’e ulaşıyoruz. İzmir Konak Meydanından panoramik olarak, Kordon, Saat Kulesi, Hükümet Konağını görerek, Asansör gezisini tamamlıyor ve sonrasında Çeşme’ye hareket ediyoruz. Çeşme gezimiz Çeşme Kalesi (Panoramik) ile başlıyor. Kalenin muhteşem manzarası eşliğinde rehberimizin anlatımını dinliyoruz. 1528 yılında Kanuni Sultan Süleyman tarafından yaptırılan Kervansaray’ı görüyoruz. Çeşme Meydanda vereceğimiz serbest zamanımızın ardından Ilıca’ya geçiyoruz. Burada özel bir plajdaki yüzme molamızın (giriş, şezlong, şemsiye ekstra) ardından Alaçatı’ya hareket ediyoruz. Alaçatı’nın en güzel yerel ürünlerini ve keyifli hediyelikleri alabileceğimiz, Alaçatı Pazarı’nı, Alaçatı’nın meşhur sokakları ve Rum mimarisi ile Osmanlı mimarisinin birleştiği sokakları geziyoruz. Vereceğimiz serbest zaman sonrasında Bodrum’a hareket ediyoruz. Bodrum’daki otelimize ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3. Gün

Bodrum – Bodrum Mavi Yolculuk Tekne Turu - Bodrum Kalesi – Sualtı Arkeoloji Müzesi – Mydos Kapısı – Zeki Müren Evi – Bodrum Barlar Sokağı

Turumuz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, sanat güneşimiz Zeki Müren’in uzun yıllar ikamet ettiği ve şu anda müze olarak kullanılan evini ziyaret ediyoruz. Ardından St. Jean Şövalyeleri tarafından 15. Yy da inşa edilen Bodrum Kalesini ve Türkiye’nin ilk ve tek Sualtı Arkeoloji Müzesini görecegiz. Bodrum'un dünyaca ünlü bir cazibe merkezi haline gelmesinin başlıca sebeplerinden turkuaz mavisi denizi ve çarşaf gibi koylarıdır. Bu eşsiz güzellikleri yaşamak adına bitmesini istemeyeceğimiz Bodrum Tekne Turumuza çıkıyoruz. Tekne Turumuzda, Akvaryum Koyu, Karada, Kleopatra, Meteor Koyu başlıca göreceğimiz yerler olacak. Bu noktalarda vereceğimiz yüzme molalarımızın ardından Mydos Kapısı ve Antik Tiyatroyu ( Panaromik ) gezdikten sonra otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Arzu eden konuklarımıza Bodrum Geceleri ve Barlar Turu düzenlenecektir. (Ekstra)

4. Gün

Didim – Apollon Tapınağı - Didim Altınkum Plajı - Yüzme Molası - Davutlar Milli Parkı - Kuşadası

Turumuz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, Büyük Menderes ırmağının getirdiği alüvyonlar ile denizden kopmuş bir göl olan Heraklia (Bafa) Gölü’nde çay molası veriyoruz. Ardından Didim denince ilk akla gelen; antik dönemin en büyük üç tapınağından birisi ve zamanının en önemli kehanet merkezi olan Didim Apollon Tapınağı’nı geziyoruz. Sonrasında Didim'in en gözde plajı Altınkum Plajı’nda doya doya vakit geçirmek adına uzun bir yüzme molası veriyoruz. Didim şehir merkezinde verilen molamızın ardından bir sonraki durağımız muhteşem doğası ve denizi ile Davutlar Milli Park'ı olacak, burada vereceğimiz molanın ardından Kuşadası'na geçerek panaromik şehir turu yapıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde gerçekleşecektir. Arzu eden konuklarımız ile Kuşadası Şehir ve Barlar Turuna  (Ekstra) gidiyoruz.

5. Gün

Efes Antik Kenti - Şirince – Eski Rum Evleri – Şirince Şarapları

Turumuz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında,  Efes Antik Kenti ile başlıyor. Burada Arcadiane Caddesi, Tiyatro, Küretler Caddesi, Memmius Anıtı, Herakles Kapısı, Traian Çeşmesi, Hadrian Tapınağı, Scholastika Hamamları, Gymnasion, Ticaret Agorası, Odeon, Parlamento Binası, Mozaikli Kaldırım, Paleastra göreceğimiz yerler arasında olacaktır. Efes Antik Kenti gezimizin ardından Şarabı ve eski Rum evleri ile meşhur, kendinizi düşsel bir ülkedeymiş gibi hayal edeceğiniz, evleri, sokakları ve insanları ile sizleri kendine çeken Şirince'ye hareket ediyoruz. Burada köy içindeki küçük gezintinin ardından alışveriş ve akşam yemeği için mola veriyoruz. Şirince gezimiz sonrasında İstanbul’a dönüş yolculuğu başlıyor. İzmir – Manisa - Balıkesir – Bursa güzergâhı üzerinden İstanbul yolculuğumuza başlıyoruz. Bir başka Prontotour organizasyonunda buluşmak üzere sizleri aldığımız noktalara bırakarak üzülerek sizlerle vedalaşıyoruz. Hoşçakalın.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri


Yeni Süreçte Alınan Önlemler:

  • Araçlarımız yarı kapasite olacaktır.
  • Hijyen kiti verilecektir.
  • Araçlarda ateş ölçer olacaktır.
  • Araç, Otel, Restaurant gibi kapalı alanların dezenfektanları sürekli yapılmaktadır.

  • MIDIBUSLER

    ISUZU TURKUAZ: 31+1 Veya 27 + 1 Koltuklandırma, Yatar Otobüs Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Monitör, 1 Adet Buzdolabı, Su Isıtıcılı Mutfak Ünitesi, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

    NOVO LUX: 31+1 Veya 27 + 1 Koltuklandırma, Yatar Otobüs Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Monitör, 1 Adet Buzdolabı, Su Isıtıcılı Mutfak Ünitesi, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

    TEMSA PRESTIGE: 31+1 Veya 27 + 1 Koltuklandırma, Yatar Otobüs Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Monitör, 1 Adet Buzdolabı, Su Isıtıcılı Mutfak Ünitesi, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

    MINIBUSLER

    MERCEDES SPRİNTER: 12+1 veya 16 + 1 Koltuklandırma, Özel Tasarlanmış Yatar Otobüs  Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Buzdolabı, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.

    WOLKSWAGEN CRAFTER: 12+1 veya 16 + 1 Koltuklandırma, Özel Tasarlanmış Yatar Otobüs Koltuklu, Abs, Asr, Klima, 1 Adet Buzdolabı, Okuma Lambaları, Rehber Anonsu İçin Ses Sistemi, Cd Ve Dvd Oynatıcı.
    Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

    SAYFAYI PAYLAŞIN

    Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
    KAPAT

    HAKKIMIZDA

    Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
    KAPAT