Bodrum - Gökova Körfezi - Bodrum Turu

Bodrum - Gökova Körfezi - Bodrum Turu

Gezi Rehberi Bodrum - Gökova Körfezi - Bodrum Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Bodrum - Orak Adası - Çökertme - Yedi Adalar - İngiliz Limanı - Kleopatra Adası - Karacasöğüt - Tuzla Koyu - Kargılı - Kisebükü - Pabuç Burnu - Yalıçiftlik

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Barbaros Yachting İle

Kalkış Noktaları: Bodrum Liman Hareketli -

Paylaş:

istanbul.net.tr Haz 2, 2018 ~ Haz 9, 2018

Tur Programı

1. Gün

Bodrum

Teknelerinize saat 15.30’dan itibaren yerleşebilirsiniz.  Servis akşam yemeği ile başlar ve geceleme Bodrum Limanı'nda yapılır.

2. Gün

Orak Adası - Çökertme

Kahvaltıdan sonra tur programı ve tekne hakkında temel bilgiler verilir. Daha sonra Orak Adası'na hareket edilir. Orak Adası'nın kristal mavisi sularında yüzme molası ve öğlen yemeğinden sonra akşam yemeği ve geceleme için şirin bir balıkçı köyü olan Çökertme'ye demir atılır. Hava koşulları elverişli ise yolda yelken seyri yapılabilir. Arzu eden misafirler sahilde oksijen dolu kısa bir yürüyüş yapabilirler.

3. Gün

Yedi Adalar - (Küfre - Uzun Liman) - İngiliz Limanı

Sabah kahvaltıdan önce, erken saatlerde Yedi Adalar'a doğru hareket edilir. Yedi Adalar'daki ilk durağımız Küfre Koyu ziyaret edildikten sonra Uzun Liman'a demir atılır. Daha sonra akşam yemeği ve geceleme için İngiliz Limanı’na (Değirmen Bükü) doğru hareket edilir. İngiliz Limanı, 2. Dünya Savaşında İngiliz savaş gemilerinin burada demirlemesinden dolayı bu isimle anılmaktadır. Bölge, yatların demirleyebilmesi için uygun ve korunaklı birçok irili ufaklı koydan oluşur.

4. Gün

Kleopatra Adası - Karacasöğüt

Sedir (Cedrae) Adası'na hareket ederek güne başlanır. Eşine başka hiçbir yerde rastlayamayacağınız küçücük kumsalı ve olağanüstü berrak bir suyu olan bu ada, adeta bir açık hava müzesini andırır.  Akşam yemeği ve geceleme için Karacasöğüt Köyü'ne hareket edilir. Bu şirin köy Marmaris'e yalnızca 25 km mesafededir ve dolmuşla Marmaris’e ulaşım mümkündür. Ayrıca, Marmaris veya Dalyan-Kaunos bölgelerini gezmek isteyen konuklarımız için opsiyonel turlarımız da mevcuttur.

5. Gün

Löngöz - Tuzla

Yüzerek güne başladığınız sabah saatlerinin ardından öğle yemeği için çam ormanlarıyla çevrili bir cennet köşesi olan Löngöz Koyu'na demir atılır. Orman içinde kısa bir yürüyüş yapabilir ve Ali Baba’nın yerinde dinlenebilirsiniz. Turkuaz sularında yüzebileceğiniz Tuzla Koyu’na hareket edilir. Akşam yemeği ve geceleme bu güzel koyda yapılır.

6. Gün

Kargılı - Kisebükü (Alakışla Bükü)

Erken saatlerde Kargılı Koyu’na (Molla İbrahim Koyu) varılır, teknedeki öğle yemeğinden sonra Kisebükü’ne (Alakışla Bükü) hareket edilir. Sahildeki harabeler gezilebilir.

7. Gün

Pabuç Burnu - Yalıçiftlik - Bodrum

Kahvaltıdan sonra öğle yemeği için Pabuç Burnu'na hareket edilir. Yerel halkı ve yöresel hayatı görmek isteyen konuklarımız için bu koydan opsiyonel köy turu düzenlemekteyiz.  Beş çayı Yalıçiftlik Koyu'nda servis edilir. Akşam yemeği ve geceleme için Bodrum Limanı'na giriş yapılır.

8. Gün

Bodrum

Teknede yapılan kahvaltıdan sonra 10.30'a kadar tekneden ayrılabilirsiniz.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Gemide Konaklama

- Liman ve Havaalanı Vergileri

- Yakıt Harcı

- Gemi Seyahat Sigortası

- Servis Ücreti

- İkramlar

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ İçecekler

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

+ Transferler

+ Seyahat Sağlık Sigortası

Fiyatlar 2 kişilik kamarada 1 kişi Tam Pansiyon konaklama esasına göre hazırlanmıştır.  Hiç bir programda çocuklar için indirim uygulanmaz. 12 yaş altı çocuklar tekneye kabul edilmez. 

Tekne Tipi: Klimalı Geleneksel Ahşap Gulet (M/S)
Süreç: 7 Gece – 8 Gün
Biniş Günleri: Cumartesi
Tekneye Biniş: Bodrum Limanı
Biniş Saati: 15:30’dan itibaren
Tekneden İniş: Bodrum Limanı
İniş Saati: Kahvaltı sonrası sabah 10:30
Opsiyonel Kara Turları (Ekstra) : Dalyan Caunos, Köy Turu, Türk Hamamı.


** Klima günde 8 saate kadar kullanılabilir. Klimanın limanlarda kullanılması kesinlikle yasaktır.


Barbaros Yatçılık, deniz ve hava koşullarına bağlı olarak, konukların emniyeti ve rahatı için tur programında değişiklikler yapabilir.
Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT