Bodrum Turu

Bodrum Turu

Gezi Rehberi Bodrum Turu

Vize: Vizesiz

Gezilecek Yerler: Bodrum - Gümüşlük - Şirince - Bafa Gölü - Akvaryum Koyu

Ulaşım: Gidiş-Dönüş: Lüks Otobüsler İle

Kalkış Noktaları: 22:00 Bakırköy İncirli Doğtaş Mobilya Önü - 23:00 Mecidiyeköy Meydan TEB-YAPIKREDİ Bankası Önü - 23:59 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü – Minibüs Yolu üzeri - 00:15 Kartal Metro İstasyonu (Kartal Köprüsü - 00:3 0 Çayırova Mc Donalds Önü - 01:15 İzmit Halkevi Karşısı Otobüs Durakları -

Paylaş:

istanbul.net.tr May 12, 2021 ~ May 15, 2021

Tur Programı

1. Gün

İstanbul Hareket

Turumuzun ilk günü hareket noktalarımız da buluşma ile başlıyor.

2. Gün

Bafa Gölü - Bodrum - Zeki Müren Müzesi - Bodrum Kalesi - Gümüşlük

Sabah yolda alınan serbest (Ekstra) kahvaltı sonrası, Ege bölgesinin en büyük gölü olan Bafa Gölü kenarında kısa bir mola veriyoruz.   Aynı zaman da Türkiye’nin en önemli kuş cennetlerinden biri olan Bafa Gölü manzarasını seyrettikten sonra Bodrum’a öğlen saatlerinde varıyoruz. İlk durağımız sanat güneşimiz Zeki Müren’in evini ziyaret ediyoruz. 2000 yılında müze olarak halka açılan evi gezerken fonda sanatçıya ait şarkılar bize eşlik edecek. Bahçesinde sanatçının dev bir heykeli bulunan bu müze evde, Zeki Müren'in sahne kostümleri, çizdiği desenleri, hayranlarından gelen mektupları, aldığı ödülleri ve özel eşyaları gördükten sonra serbest zaman veriyoruz.  Belirlenen saatte Bodrum Kalesi’ne hareket ediyoruz. Saint Jean Şövalyeleri tarafından Sultan Çelebi Mehmet’in izniyle 1402’de yapılan Bodrum Kalesi, içerisindeki Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi, İngiliz Kulesi, İtalyan Kulesi, Cam Batık Salonu, Karya’lı Prenses Salonu, Zindan, Uluburun Batığı göreceklerimizden birkaçı. Kalede yapacağımız bu keyifli gezi sonrası çarşıda vereceğimiz serbest zamanda Bodrum’a özgü hediyelik alışverişlerinizi yapabilirsiniz. Belirlenen saatte aracımızda buluşarak Gümüşlük’ doğru hareket ediyoruz. Gümüşlükte verilen serbest zaman sonrası otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama Bodrum’daki otelimizde.Kahvaltı: Ekstra olarak alınmaktadır. Öğlen Yemeği: Bölgede serbest olarak alınıyor. Akşam Yemeği: Tur ücretine dahil. Otelde açık büfe veya set menü olarak sunuluyor (Tüm içecekler ekstra).  Konaklama: Türkbükü Hill Otel Bodrum Vb. Oteller

3. Gün

Tam Gün Serbest Zaman – Dileyenlere Ekstra Bodrum Tekne Turu

Sabah kahvaltı sonrası dileyen misafirlerimiz otelde kalarak havuzun keyfini çıkartabilir, serbest olarak günü istedikleri gibi değerlendirebilirler. Diyen misafirlerimiz ise ekstra olarak düzenleyeceğimiz Bodrum tekne turumuza katılabilirler. Ekstra Bodrum Tekne Turu: Otobüsümüz ile iskeleye hareket ediyoruz. Tekne turumuz esnasında isteyen üst katta güneşlenirken, dileyen de alt katta gölge de oturabilir. Kıyı köylerini ve denizin keyifli manzarasını izleyerek ilk durağımız olan Adaboğazı koyuna varıyoruz. Verilen yüzme molasında dileyenler teknelere yanaşan teyzelerden yöresel ürün alışverişi yapabilirler. Belirlenen saate hareket ile Akvaryum Koyuna varıyoruz. Gümbet ile Bitez arasından uzanan yarımadaların arasında kalmasından dolayı koy tertemiz, pırıl pırıl, tabanı kumluk ve alttaki deniz canlılarını akvaryumdaymış gibi görebileceğiniz kadar berrak sularda yüzerken turkuaza boyanacaksınız. Yüzme molasının ardından teknemiz bizleri bir başka Bodrum koyu olan Bağla Koyunda yaşayacağımız masala taşıyacak. Bağla koyunda mavinin tüm tonlarını yaşayacağınız Bağla Koyunda yüzdükten sonra bir sonraki durağımız olan Dalgıç Koyunda hem yüzme hem de öğlen yemeği molası veriyoruz. Yemek sonrası Bodrum’un en ünlü plajlarından biri olan Deve Plajı’nda ( Camel Beach) teknemiz iskeleye yanaşarak serbest zaman veriyor. Dileyenler teknede siesta yaparken dileyenler kıyıya çıkarak buradaki kafelerin keyfine varabilir. Belirlenen saatte teknemizle iskeleye doğru hareket ediyoruz. Güneşi batırırken göreceğimiz renk cümbüşü içinde iskeleye yanaşıyoruz. Karada bizleri bekleyen otobüsümüze binerek otelimize hareket ediyoruz. Kahvaltı: Tur ücretine dahil, otelde sunuluyor. Öğle Yemeği: Bölgede serbest olarak alınıyor.Akşam Yemeği: Tur ücretine dahil. Otelde açık büfe veya set menü olarak sunuluyor (tüm içecekler ekstra). Konaklama: Türkbükü Hill Otel Bodrum Vb. Oteller

4. Gün

Şirince - İstanbul

Turumuzun dördüncü günü otelde alacağımız kahvaltı ardından dönüş yolculuğumuza başlamak üzere yola çıkıyoruz. Şaraplarıyla dünyaca ünlenen, zeytin ve meyve ağaçları arasından yapacağımız yolculuk ile Şirince’ye hareket ediyoruz. Beldemizin ismi ilk olarak Hıristiyanlıkta kutsal olan kırk kişilik grubun burada yaşadığına atfen ilk ismin Kırkınca olduğu, Rum telaffuzunda Kirkice, Kirkince ve nihayet Çirkince ismini almıştır.Bu ad, Cumhuriyet'in ilk yıllarında dönemin İzmir valisi Kazım Dirik'in talimatıyla Şirince şeklinde resmîleştirilmiştir. Şirince' de hiç bir ev diğerinin manzarasını kapatmıyor. Otobüsümüzü park ettikten sonra hep beraber yürüyerek gezmeye başlıyoruz. Şirince sokaklarında satılan baharat ve diğer organik ürünlerden almanız için verilen serbest zamanın ardından Belirlenen saatte aracımızda buluşup İstanbul’a doğru hareket ediyoruz. Yol üzerinde vereceğimiz molalar sonrası İstanbul’a varıyor ve sizlerle bir başka acente turunda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.Kahvaltı: Tur ücretine dahil, otelde sunuluyor. Öğle Yemeği: Bölgede serbest olarak alınıyor.Akşam Yemeği: Yol üzeri mola tesislerinde ekstra olarak alınmaktadır. Konaklama: Bugün konaklama bulunmuyor. Dönüş yolculuğu.

Fiyata Dahil Hizmetler

- Belirtilen Kategori Otellerde Konaklama

- Lüks Otobüsler İle Ulaşım

- Çevre Gezileri

- Rehberlik Hizmetleri

- Mesleki Sorumluluk Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

+ Müze Kart

+ Öğle Yemekleri

+ İçecekler

+ Kişisel Harcamalar

+ Ekstra Turlar

+ Müze Ören Yeri Giriş Ücretleri

İstanbul dışı hareket saatleri yol ve hava koşullarına göre değişkenlik gösterebilir.

Turlarımızda kullanılan araç tipleri kişi sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır. Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
Otobüsler 28-46 kişi sayılarında kullanılır.
Mercedes Travego/Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
Neoplan Cityliner/Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
Mitsubishi Safir 54+1+1 koltuklandırma, abs, asr, klima, 2 adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
Midibüsler 17-27 kişi sayılarında kullanılır.
Isuzu Turkuaz 31+1 koltuklandırma, yatar otobüs koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Minibüsler 16’ya kadar kişi sayılarında kullanılır.
Vw Volt 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Vw Volt El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Mercedes Sprinter 12+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.
Mercedes Sprinter El 16+1 koltuklandırma, özel tasarlanmış yatar otobüs deri koltuklu, abs, asr, klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı.

Yurtiçi Oteler İstanbul Otelleri Antalya Otelleri Bodrum Otelleri Ultra Herşey Dahil Oteller Herşey Dahil Oteller Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT